Fellas :)

Tuesday, June 28, 2011

akibat bangun awal .

Sumpah panas gila umah nana . -.- i langsung tak boley tido . tido 2jam bangun 2jam tido 2jam bangun 2jam . Dah tu i bangun pegi toilet basahkan badan . haha . sumpah panas sangat oi . tak sanggup -.- Sampai lah pukul 8pagi alarm handphone nana bunyi dan menjagakan i dari mimpi yang shiallll teruk gila mimpi tuh -.- tak tau kenapa mimpi yang pelik pelik sekarang . Enttah memang betul nak mati apa . -.- Sedar pukul 8lebey , mula lah dengar si baby manja , Baby ke youu ? haha , **NAJAT I TAU YOU BACA . haha . merengekk manja  , then mula lah si buah hati mula meratapi dan memelok si baby nie , then tetiba " korang penah tak kiss masa mulut busuk busuk macam dalam tv tuh ? hahaha " kan kan ? tak ke pelik kalau mulutu busuk korang kiss , jawapannnye mestilah takkan . tak tau lah diorang tuh-.- haha . So i teringat kat something , how i wished i got someone to kiss me in the morning to hugs me in the morning to tell me baby morning love at my ears . haha  How i wished lah .Untung tau tk awak najat awak ada dia ley pelok awak . awak jangan lah sedey sedey . ada hikmah apa yang jadi . insyallah everything gonna be okay . sabar je sayangg ye ?? :) 
Then mula mula niat nak pegi karok lepas banguun tuh then kya bagi satu idea nak pegi mandi air terjun 2air bukitlah . dekat areaa teluk bahang . kami pusing ikut balik pulau area . haha punya lah jauh penattt -.- pening semua ada . serious . Sampai dekat taman rimba setelah meredahi seuruh balik pulau , " MAAF TAMAN REKREASI INI DITUTUP DIATAS VIRUS KENCING TIKUS  " then kya plak , alah jum kita pegi tempat yang tadi tuhlah . . Titi Kerawang ,sampai sana pun ada amaran jugak tapi masih berdegil nak mandi jugak . haha . so now diri sendiri yang takut kalau ada apa yang jadi . haish  mintak simpang lah 44 yee . astafirullah , tapi kalau dah takdir nakbuat macam mana . mati la jugakkan . -.- astafirullhalazimmm -.-

ps : KYA SEMPAT ADA NIAT NAK CURI BUAH DURIAN DAN RAMBUTAN SEPANJANG KAWASAN BALIK PULAU TUH  HAHAHHAA

No comments:

Post a Comment