Fellas :)

Friday, June 3, 2011

enjoy sampai mati.

Enjoy sampai mati . 
kalau aku buat statement nie agak orang nak Banned aku dak ?  
haha . acctually i buat nie i rasa . 
hak masing masing . 
tak perlu lah ada orang judge sana sini cakap 
perempuan tak elok lah , tak layak jadi perempuan lah . 
actually ini hak masing2 . 
kuburkan masing masing . 
so  this individual right .
tak salah kalau korang tegur dengan cara yang elok . 
tapi kalau cara korang tegur " macam pukimak doeh perangai kau tak boley elok sikit ke ? " 
kalau itu cara korang tegur  , 
i rasa korang cakap dekat kambing pun , 
kambing blah sambil kaki dia kick korang . haha . 
pernah tgk tak ? kalau tak . cubalah cakap dengan kambing insyallah dia akan buat camtuh . 
hahahaha jadi jangan simply judge orang kalau korang tak tau apa apa . 
tak semestinya dia party people dia jahat . 
kita kena tengok dari sudut lain pulak . 
faham maksud i ? 
so in this case dont judge people by first sight banyak ag sight korang kena tengok . 
macam korang makan jugak lah . 
korang nak order piza . 
takkan korang mintak kat dia  
" pizza satu ! " 
pizza jadah apa pizza satu ? 
korang mesti nak yang ada extra tuh kurang yang tuh lebey yang nie kan . so the same thing happen here lah weyh . 
okay .and and and tak semua kain yang koyak tuh tak boleh pakai . 
renung renungkan lah . 
thanks :)

No comments:

Post a Comment