Fellas :)

Friday, June 3, 2011

how do i feel now .


Dulu aku single yang sangat happy . aku tak rasa sedih and aku tak rasa susah hati pun . -____-
Berkawan dengan semua lelaki and langsung takda had bila aku berkawan dan keluar dengan lelaki .
New days new taste ! haha .

Until i meet one guys !
we are declare as couple , so sweet like hell  ! haha ,But stillll...................

But still im flirting around with other guys for like 2month after we guys declaring as a lover . cause i still do not trust him so i choose to cheat on with other guys . which is im feeling sucks .
then i take sometimes and i think it back . damn it ! i was so wrong . :(
he complete me ever ! and for god sake, i left all my scandal behind and starting to focus on him . for god sake , i was so in love and only god know how do i feel that time.
we did all in same time . we laugh everyday . .

everytime i woke up i saw him everytime i close my eyes i saw him , and he really complete me .

kadang kadang bertengkar tak ingat dunia . and selalu nya dia lah yang pujuk . haha . kadang kadang aku . so we guys be fair lah :) pernah sekali kami gaduh sampai kan meja kedai makan kena baling deknya . hahaha
and biasalah dah gaduh mulalah masing masing merajuk bawak diri masing masing . senyaplah handphone dari mcg dan call utk sehari . hahaha
dan yang pasti kalau dua dua merajuk mula lah " derita merindu " hahahah


tapi bila dah berbaik langsung tak ingat dunia, mmg nyaris kena langgarlah that time we were hugging near bukit bintang and almost got hit by a car . ahhaha cause we hugging like hell ! misssed of course !
dan bila dah berbaik keadaan semua fair mula lah keluar . ke jinjang pelamin . semua indah kan bila bercinta?

tapi tullah sebesar mana cinta kita seagung mana sayang kita kalau dah tak ada jodoh tak ada juga. akhirnya berpisah after 2tahun bersama :( sedeyy jugak . haha . but then life is move on kan ? :)
walau agak lama jugak aku amik masa nak pulih dari kesedihan yang melanda atlast , aku kuat weyh !haha  

aku cuba cari jalan nak baik pulihkan semangat aku . dengan party here and there . 

flirting here and there . hahaha 


but then tak guna aku nak flirt sana ke sini i still alone ! 

No boyfriend No problem isnt ? 


Even kadang kadang bosan jugak jadi single but that doesnt meant aku tak laku ke apa k . i just dont feel to be in serious relation yet ! :( rasa rindu nak bercinta bagai adalah . tapi bila dah ada takut sangat :( hope korang faham .
thanks  :)
Next entry :)

No comments:

Post a Comment