Fellas :)

Friday, June 10, 2011

jelous ? agaklah .

Jelous tengok setengah blog , korang pandai decorate lawa je . all fix ! the way you guys write on your blog also cantik . jelous lah weyh ! sebab i tak pandai nak buat tuh semua ! macam nak tukar template yang lawa ! tak pandai ! cara penulisan yang perfect ! tak jadi. untunglah korang pandai . haha  . pandai cari bahan nak buat cerita , korang mesti bosan kan baca blog i ? haha . tapilantaklah ! blog i nie dah macam diary public i ! haha . ada je i will update to you guys mostly what happened to my life :) kan ? hee . tapi pada korang thanks buang masa baca blog i . pada korang yang kutuk jugak , terima kasih and alhamdulilah lah weyh :)
ini ja i nak bagitau . haha . 
thanks again 
goodmorning peeps i nak tidoq , dok tulis nie pon 
kepala dok tersangguk sangguk . haish . haha
sayang korang !

2 comments:

  1. selambe..tulis kena ikhlas..cewah hahhaa..tgk my template..takde pape pun..pakai yg paling basic je hahaa :P

    ReplyDelete
  2. haha really i just thought cause mostly yang i tengok blog orang lawa lawa :D

    ReplyDelete