Fellas :)

Friday, June 3, 2011

k a s i h a n :)

there is not much words i can describes on her . 
her mistakes . 
her own fault . 
but dont blame it her 
cause she is still young about this thing . 
dignity that she had ? 
none ! 
and for us to judge on him ? 
please lah weyh ! now is 2011 ! 
dara ke tak kau kesah pulak ? 
kau main perempuan sana siini , 
kau kangkang jantan sana sini kau tak kesah ? 
masuk hal orang lain kemain kecoh korang kan ? haha 
kelakar jugak rasanya . 
banyak lah lagi weyh social yang ada kat social networks not only her . 
yeah she made mistakes by publishing her own private story which is so unexceptable !
but yet people made mistakes, 
and us as malay person ! malay community tak payahlah besarkan lagi . 
banyaklah lagi kalau korang nak besarkan cerita . 
jangan jadi manusia yang akal pendek je weyh! 
haha , haishh . i plak jadi takut nak publish cerita . hahahaha . 
 ini entry yang die buat yang buat kan cerita dia HOT gila weyh ! haha
 bayangkan ? tak ke ramai nie ?
 ini lagi lah ! bapak hott !
but untung apa ADINDA famous !
HATERS MAKE FAMOUS kan ?
seee ??

No comments:

Post a Comment