Fellas :)

Friday, June 10, 2011

passion mana passion ?


passion mana passion ? passion apa nie semua ? mai nak habaq kat hang . hahaha . seriously aku dah hilang passion dalam benda nie . nak tau ? satlah . aku tengah pikiaq macam mana nak bagi panjang entry nie , bab aku rasa pendek ja entry nie . haha.okaylah aku habaq kat hampa teruih terang nahh,benda yang aku hilang passion :
  • Bergayut
Kenapa aku kata aku hilang passion dalam bergayut ? pasai dulu aku semangat nak gayut nie ! sampai naik panaih telepon tuh kalau aku bergayut mau kena 4 5 jam gak kalau bergayut , abih kurang dalam 2jam !masalahnya sekarang bukan kata 2 jam , sejam pun jarang ! hahaha pasai pa aku tak tau , abih kuat dalam 15minit ." you i nak tidoq lah " haha . so masalah dia sapa sekarang ? aku ka tuan yang call ? haha renung renungkan lah :)
  • Sms 
Ni pun sama ! aku pun malaih dah nak sms , kalau orang sms aku , aku letak tepi dulu dalam setengah jam ka 15minit baru aku balas . pemalaskan ? haha ada sebab aku tak balas cepat kadang merepek ,kadang menyakitkan hati . haha .so aku biaqkan ja dulu . peram sat baru aku balas . senang cerita lani kalau ada apa apa teruih call jelah nahh  tak payah ampa nak jadi keras tunggu aku balas . haha tapi kalau nasib hampa baguih aku angkat lah call .dah tak kerja nie handphone asyik dalam bilik ja . jarang aku pegang . nak nak tak ada boyfriend  . pegang buat apa ? haha
  • Dating 
Ini sebab aku tak dak boyfriends sebab tuh aku malas nak dating , tapi bab dating nie bukan apa dulu pun kalau aku ada boyfriend pun aku jarang dating, aku rimas kalau selalu sangat nak dating . kadang kadang takpa gak . selalu rimas aku aih . haha bukan apa kalau dah selalu sangat passion tuh dah tak ada . haha so rimas dan aku malas . haha . kadang kadang tuh baru passion tuh membuak buak . haha baru sedap bila dating ahaha kan?? lagi satu pada pada budak facebook yang dok ajak keluaq tuh bukan aku saja tak mau keluaq dengan hampa ada dua sebab . 1) sebab aku memang pemalu ! haha .aku tak lawa pun yang hampa dok pulun ajaq keluaq ! 2 ) sebab nie lah , sebab aku malas nak keluaq jantan dan perempuan berdua . geli tau dak ? haha . dok buat touching touching heart lebey lebey nanti . haha bagi aku dating ngan kawan kawan perempuan aku lagi baguih dari dating ngn jantan ! haha
  • Focus 
 Haaa benda nie penting ! bila hampa ada nie hampa boley lah buat apa pun bila hampa tak dak hat nie , hampa jadi macam aku lost my passion ! haha . focus tuh orang kata penting , nie semua bab gatai bercinta lah konon abih semua passion and focus , padahai diri sendiri dah mind set no love no boyfriends segala .s o celah mana nak mai passion nie  ? habaq mai sat ? haha. so kalau hampa nak passion ampa tuh melekat ngn ampa , ampa kena lah focus . aku cakap kat orang aku sendiri tak focus . aku nak focus lah tapi bukan sekarang . haha . bab bab nie nanti nanti ada lagi kan ? :D
Terima Kasih ini saja entry aku kali ini :D

No comments:

Post a Comment