Fellas :)

Friday, June 24, 2011

saya manja manja and saya happy hari ini . :D

Saya bangun pagi pagi , saya dapat call dari number Pearl Kya ..saya tak sempat angkat tengah tido lah . then saya call balik tak terangkat . then saya biarkan . bangun bangun tido mak suruh kemas bilik . mak kata bilik dah semak sangat . so untuk jaga hati mak dan saya tengok bilik pun memang sah sah dah semak saya pun kemas bilik saya . saya mop 4 kali ooo ! padahal tak ada apa apa pun . haha . then dekat atas tilam and bantal saya sembur fabreeze ! serious , guna lah fabrezze memang utk menyegarkan segalanya . haha make sure guna yang biru oren ke hijau ke . no no no ! haha saya tak suka .elok je dah kemas bilik dah clear semua , saya pun relax atas sofa dengan tak mandi dan pakai baju tido sampai lutut design bunga bunga . haha . tengah lipat kain , tetiba adik saya cakap dengan nada yang cemas . " kakk , kakakk ! kawan kak tuh , errr terencat akal , eyh takk takk , kawan akak tuh macam terencat akal tapi tak tapi dia tak pakai kasut  " muka adik i suspen gila i pun " haa? biler masa akak ada kawan terencat akal , tetiba " youuuuu !! i gado ngn kya , i larik datang rumah you , i call you tak angkat . semua " dengan nada tercungap cungap i terus terkejut then i tanya " eyh , kasut you mana ? haha' tergelak jugak lah . tapi itulah haha nak buat macam mana . inilah penangan cinta . adalah jugak drama berlangsung selama 3 jam . so tak perlu lah i cerita yang lebih lanjut yee. haha . yang pasti bila jumpa macam biasa  je , memang nak kena humban kya dan najat yee dak najat ?? i tau you akan baca entry ini kan ? hahaha so over malas nak citer banyak . yang penting diorang happy je pas tuh . haha.akibat mengeras lama di starbucks i ajak diorang lepak di tepi laut ! ngeee . favourite place acctualy , bak kata najat " hang dok buat jiwang pa dok lepak tepi laut tengok sunset  ? " hahaha " hang baru nak tau aku jiwang kan najat ?? " haha kami pi melepak makan dan main main ombak sat , dalam pukul 7 terus gerak ke Straight Quay kot , leebey kurang lah kot ejaan dia . tak berapa nak sure . hahaha . tapi yang pasti bunyi sama . pi kat straight quay lawa tempat dia . first time pi  , lawa , standard dalam macam alamanda luaq macam dangabay . haha macam mana ?  tapi yang pasti bar banyakk . woot woot :D memang best , memang pasnie jadi port sana pulak lah . haha . :D then pastu terus gerak g prangin pick up dua datin balik kerja . then terus gerak g seberang g makan lok . :D tapi tak makan pun . perut dah full dah weyy makan je . mau tak full -__- kan ? then sempat lah jumpa bob jugak . then dia mula cerita beberapa cerita yang agak menyampah jugak dengar . dan sangat annoying dengan orang yang perangai macam ini . teruk .depan kemain belakang . kawan semua sama je . ishh -_____- aku tak faham manusia macam ini , depan ni macam abang adik . belakang ? hareyy ! tu ja aku nak cakap . haha pasai kat hang lah wey dengan perangi macam ni .  pastuh balik lah rumahh ! yeayy ! badan letey setelah seharian , then baru nak relax sat , mak panggil suruh urut kaki . fine pi urut sat .. :( kesiann kat mak .. :( pastuh pastuh pukul 3 depa call  ajak turun lepak umah kya . aiyakkkk -___- malas sungguh kesian punya pasai turun jugak lah kan . nak buat macam mana . sepupu sendiri . haha .penat memang lah sampai sekarang dekat pukul 6pagi tak tau nak tidoq lagi  . adoiii . :D
so ini lah saja yee . gambar akan diupload lambat sikit . hahaha :D bye bye :D

Saja nak cerita ja , nak dengaq dengaq . takmau sudah tak paksa :D end !

No comments:

Post a Comment