Fellas :)

Saturday, July 30, 2011

macam mana nak ada kekasih kalau kasih tak pernah nak ada dalam hati dan tak pernah nak kasihi seseorang dalam kasih yang entah ada atau tak ada . Lupakan je lah niat nak ada kekasih kalau kasih itu awak letak jauh jauh dan awak takut nak sentuh kasih sebab takut kasih awak tak kesampaian . Kasih ada je kat mana mana . Tapi sayang kasih tuh tak selalunya bertuah utk ada kekasih yang dikasihi .
LOL >,<'

Kampung Saya . :)

IM HOME ! Finally arrived to my village at Sungai Petani, Kedah . Sampai je tadi pekena nasi kandaq and roti canai tersohor di sini , KATANYA . haha . sedap and kenyang until now i think . Then sampai je tadi umah tok dah bertukar colour . Its pink lil baby ! HAHA Sweet tak ? Sweet lah , korang ada  , kampun korang keseluruhan colour pink tak ? Takkan ! but i ada . haha . Okay . sangat penat . sempat main kejar2 dengan anak anak buah . urggh penat  gila . but having so much fun . then bila azan maghrib berkumandang then mula lah semua anak anak masuk ke rumah . sekian . HAHA . Okay . Lepas je mandi semua berkumpul sekali lagi diruangan menonton tv dan sekali lagi bermain tembak tembak dengan anak anak buag yang semakin menganas . seriously penat . Walaupun seronok sangat bersama diorang . :) Im happy . :) Ouh lupa, aunty pesan , esok pegi terawih sesama . Baikkkkk ~ -.- haha
Sekian

Bukan Bukan dan Bukan

Selama ni air mata tak pernah henti turun . Tapi selama nie air mata turun mesti ada orang yang buat aku menangis .Tapi pagi ini tak , Aku menangis . Menangis atas salah dan silap aku sendiri .Entah bila air mata mula jatuh baru aku sedar . Masih ada benda yang aku belum habiskan . Masih ada benda yang aku belum boleh lepaskan macam tuh je . Aku tak boleh hanya duduk dan perhatikan semua benda akan berjalan lancar macam mana yang aku mahu . Aku bukan anak hartawan dan dermawan . Aku orang biasa . Banyak benda yang aku kena buat . Sesungguhnya air mata pukul 3pagi . Buat aku sedar banyak benda . Alhamdulillah , Terima Kasih Airmata :)

APA AKU RASA KAU TAK RASA.

Aku rasa sunyi kadang kadang
Aku sunyi bila aku sedar yang aku dah hilang tempat mengadu
Mana aku nak mengadu sekarang
Bila aku dalam tekanan
Mana aku nak pergi sekarang
Aku mengaku dan ini jujur
Aku sunyi sekarang
Ada kawan tak selalu disisi
Nak bercinta susah
Seolah ada tekanan yang datang bila aku dan dia semakin rapat
Ini bukan soal aku merintih
Mahukan kekasih yang mungkin sementara
Ini tentang aku
Tentang semua
Aku semakin sunyi
Tak dinafikan sunyi
Kadang aku rasa biarlah aku pergi jauh
Tinggalkan semua dan mulakan yang baru
Tapi mampu kah aku nak buat semua tuh ?
Tinggalkan semua tak susah
Tapi melupakan semua ?
Mampuke aku buat ?
Sunyi banyak sebab .
Sunyi dari banyak aspek
Sunyi dari keluarga sendiri
Sunyi dari kawan kawan
Sunyi utk ada kekasih
Dari keluarga bila kita tak lagi diutamakan .
Bila kita sedar kita harus capai tanggungjawab sendiri
Dari kawan kawan bila kita mula jauh
Bila kita mula diam dan mereka diam
Kawan ke macam tuh?
Masing masing sepi
Tak tahu apa perlu buat
Kekasih bukannya aku tak nak
Aku cuba banyak kali buka hati
Terima kasih dan sayang
Tapi yang aku dapat hampa
Dan aku biarkan je
Sunyi , sumpah terasa sunyi
Tambah bila agak lama kita tak ada tempat
Bermanja kasih sayang mengadu pujuk segalanya
Tak ada . Jadi sunyi akan datang
Datang dan buat aku terasa sangat
Inikah takdir Tuhan utk aku ?
Atau aku harus keluar dan merubah sedikit demi sedikit ?
Tapi tetap kau takkan faham sebab
Apa aku rasa kau tak rasa .

Im tired . And this is the honest thing ever .

Friendship . Tak ramai tahu apa erti friendship sebenar . And so do i . Kadang kadang rasa ada kawan macam tak ada kawan . Kawan yang aku ada sekarang honestly . Just for fun . Having fun . Chill with them . But the time i really need them the most . They dont even listen to me . Im not mentioned it just for my bestie . But everyone yang nama nye kawan . Kadang kadang bila aku duduk sendiri . Bila orang tanya siapa kawan yang rapat dengan aku . Bila aku bagitau  . Aku rasa malu . Bila fikir . Semua tentang aku diorang tahu ke? And same goes . Tak banyak . Layakke aku rapat dengan orang yang aku rasa aku tak penting buat diorang . Banyak kalai terasa hati . Tapi secara honest biarkan je . Aku bukan jenis nak cari gaduh . Dan aku bukan jenis nak mengutuk orang tak tentu pasal . Yes , this post tentang aku . Tentang aku yang ada kawan . Yang tak seperti kawan . For me , aku sendiri bukan kawan yang baik . Honestly ada jugak aku tak selesa dengan dia dan dia . Dan mungkin benda yang sama jadi . Dia maybe tak suka aku . Dan dia menyampah dengan aku . Tapi kadang kadang dalam friendship kita perlu hipokrit . Bukan utk kebaikan diri sendiri . Tapi utk kebaikan people around us . Bayangkan , We are in same place . Kalau seorang kita masam muka  , best tak kalau nak lepak lagi dengan yang lain ? dan yang lain mula perasan . dan diorang mula tak sedap hati . Jadi sebagai diri sendiri . Seronok tak kalau kita buat orang lain tak happy ? Tak seronok kan ? Dan dah memang perangai aku . Walaupun tak selesa tapi demi orang lain aku akan cuba utk terus maintainkan diri . :) Bukan berlagak nak jadi baik . Tapi benda betol . And aku rasa korang pun sama je kan ? Korang akan buat apa yang aku buat kalau korang kat tempat aku . Humm . Tapi secara halus dan kasar . Yee aku sayang kawan kawan aku . Dan aku always rindukan diorang . Dan always ingatkan diorang . humm , Tapi persoalannya , Diorang ingat aku tak ? Dan aku rasa jauh sangat . Humm . Maybe sebab aku jauh dan tak always ada dengan diorang . Like Nana , Fenz and Kya  . but than aku sabar . Humm .Entahlah . Ada banyak sangat perubahan bila setiap kali ada kawan baru . Ada yang perubahan baik , Ada yang perubahan agak tidak menyenangkan . Humm . Faham faham kanlah .
Nana
 Dia paling smooth mean tak jenis amik tahu sangat hal orang . Aku sayang dia as my friends . Hummm , bagi aku , aku selesa sangat dengan dia . :) Yeah , She more close than me with my bestie . But cant deny i know my bestie well than them .That be okay . Yeah , sometimes get jelous . But lumrahkan . :) Tapi diorang tetap baik dengan aku .
Kya 
Dia paling cool antara semua . Sangat cool . sangat cool even having a prob . But for me , kya more too her gf . than friends :) She is here because a gf not because a work . So anytime she can just walk away from us . Like nothing going to be happened. Kya more close by now with my bestie . yes im get jelous sometimes . Not stealing . But she more time with my bestie than me . Beside they suite together not like me and my bestie . Yes , im jelous . but its okay . im okay with that .
Fenz
She more than friend . Bagi aku . aku anggap dia lebey dari kawan . Sebab aku kenal apa yang dia suka dan apa yang dia tak suka . Dan aku tau apa dia nak dan apa yang dia tak nak . Tapi kadang kadang kawan tuh tak selalunya manis kan . Ada juga tergeget lidah , Terasa sana sini . Tapi honestly aku sayang dia .
Friendship bukan senang nak stay dalam hidup kita . Nak nak hidup sekarang yang banyak main drama . Hipokrit dengan diri sendiri dalam setiap babak . Humm  , yeah , ada jugak yang susah . Tambah pulak sekarang kawan kawan aku dah lain . Lain dalam persepsi nak bercinta . Humm , Aku pulak lain . So bila hangin out . Nak cari guys susah . Sebab diorang nanti buat muka annoy gila dengan guys . HAHA  . Serious shit babe , kadang kadang aku menyampah jugak sampai kan susah nak ada laki . HAHA .Tapi takpa , aku faham . humm ,  Tapi kadang kadang terasajugak dengan diorang semua nie , sampaikan bila aku cakap pasal lelaki sikit pun tak nak dengar . Yee , aku faham . korang macam mana . Tapi as a friend tak salahkan mendengar dan beri pendapat . Humm , :( Tapi kawankan . terima je . :) telan je semua . :) Kadang kadang terasa nak bawak diri jauh  , Nak tukar number nak lari dari semua . Tapi i bukan nya jenis hati kering nak biarkan benda tuh macam tuh , Aku tak sanggup nak tengok orang lain sedih MUNGKIN kalau aku buat macam tuhh . TAK SANGGUP . Tapi pernah terlintas nak buat . But for me  , Kawan lagi penting . Insyallah bila tiba masanya  everything will changed . And it will never be the same . That all :)

Ini untuk Kekasih Kya .Najat.
Last im gonna mentioned bout you . My facebook , My Blog my everything is mine . So yes, im upload our pic together  , and like serious shit i tak ada niat nak kantoikan apa ke . Its just . as a friends i should . But itulah , bila ada stalker yang macam haram jadah . Yang at the same time make me mad  . Jangan sampai i dapat korang, i pulak maki korang . I dont care . who really you are  , who you with , what related . But once you touched , dont let me find you , I bukan jenis nak membenci tapi bila jadi kes macam nie . For couple time . Its like , Sorry Najat . I will try not to snap a pic with you . Cause dah habit i will upload it in my facebook or blog .  Easy way , Fed up bila benda macam ni jadi . And i rasa bersalah . And for your information i sayang nak buang gambar . Sebab semua means alot to me . Hope you faham . That is all . Sorry again . That all .

Friday, July 29, 2011

Ladies Night before RAMADHAN :)

Having fun with my girls before ramadhan . And all my plan in ramdhan will be nothing . Empty . Trust me . Im too lazy to update longer post right now . So show it with all this picture :)
The best fellas that ive ever had :)

Okay im not ready , and im in mess :D

Dibawah pohon asmara ? :p

tell me why you looking like a drunker ? ;D

She trying to be like MJ ;p

the best bestie that i ever had :)

i dont know why ?

Come over to Penang . Dinner at gurney Drive nothing pleasure than that :)
 Thanks to all my fellas . Be there when im alone . iloveyou all :)

IM BACK .




















Its feel like a years i didnt post anything new about me . Humm , well im being busy with everything surround me . :) FYI . Im in KL last few days . Not much I cant story to you guys . Let me describes on this way :)
  • around 8.00am im waiting for my bestie, her sis and suprise ! Her aunty. Never expected her aunty follow too . But thanks god .Not in same car . Different car . Different way too , take care aunty . :)
  • around 10.00am we are moving . arrived to KL about 3.00pm. We are using gps . more easier but more slower -.- 
  • well, this is what happened when we took a ride with someone else that not in same way with us . so mean we have to follow them whatever they are going to . -.- what to do . 
  • Safely arrived to hommie around 3something than we take a rest . 
  • 5,30 get ready ! start to get ready from everything ,shower,make up , hair done . and yeah . ! We done around 7.30 . :) what a great isnt ? ;p
  • Going to car, try to start the engine . Damn . Its break down . Too many shit happen in that day . 
  • Evrything like in mess on saturday . 
  • Im kinda dont like that day . 
  • Then around 8.00pm , Denz sent us to Jusco then we meet Nanae ! 
  • Thanks god , got someone to give a ride :D  HAHA
  • She bring us round like whole KL . :) Its fun actually :)
  • By 3something . Going back home . Tired .
  • Next day , im wake up around 2  . Get ready . By 4pm we going out to Serdang .
  • Visit new baby of close friends of Denz :)
  • FINE . have to stuck there until 6something . urghh ~ i wish i got my own car there .
  • Then Denz sent us to LRT near BUkit Jalil . 
  • Okay  , there is some "shame" thing that i dont . And i was like " rusa masuk kampung  " 
  • Urgh ~ fine , i will never taking LRT anymore ! NO WAY !
  • And here we are ! we meet  Nanae ,Aqa and Anie . at Times Square .
  • Then ii got text form my twin sista . Fine , i have to go dinner with them :)
  • We had dinner at SUBWAY ! mine, so   melt ~~ Fuhhhh ~ :p 
  • Okay im full . Going down . meet my fellas . 
  • Going to Castle :) 
  • Bring my two "NERD" sister to shisha , really make them uncomfortable .
  • So then i have to pushed them going bak . pity them .
  • After Castle , we Going to NZ . Lepaking again . had some supper there . :) 
  • Well, KL quite bored . with all the chilling place . I dont know why . I think Penang much better :) 
  • Then we going Danau Kota . At first i was so excited .But then , i saw someone .
  • Urghh ~ serious shit turn off my mood . DAMN . 
  • If i hate someone . Forever i will .
  • And because of her , i dont even shake hand to others saying good bye . 
  • SO annoying face . I DONT LIKE YOU . fullstop :)
  • Until 5something am . Then we going back . 
  • How sad , leaving KL in few day . Urghh . i need more . :)
  • Well, wait for it . I will come back . :) 
  • Tired , hungered , and well . :) IM okay ;) 
Thanks for lovely fellas , chilling up with me and my bestie , 
Here you guys . biog hugs and kisses to Sandra , Nanae,Aqa, Anie, Nadia, Nesy, :) 
thanks alot . Keeping up with us :)
p/s: Here some picture for you guys :)






















Thursday, July 21, 2011

SAFIQ RAHIM

Do you guys know him ? 
I bet half of you guys dont even know who really he is . 
He is Malaysia Footballer Captain .
He was born at 1987 :) 
So mean now he's only 24 right ?
Like seriously 
I never get into footballer even from outside of Malaysia 
But im support team MU 
That because all my close people 
Addict to MU .
HAHA , relevan i think ? 
I never watch Malaysian team on live 
But that day when team Malaysia meet Liverpool 
My cousin wanted to watch 
So i have too watched it too cause 
Only in my grandma house got astro 
That time i was in my hometown 
So when the show its started
First person in the tv that i saw when the game is started is SAFIQ RAHIM
That time i was like , 
Laughing with my cousin 
Cause Malaysian team look so cute compare to Liverpool team . 
Because they are too short compare to Liverpool . 
HAHA , seriously i was laugh .
And im only saw a serious face from Safiq Rahim 
And i was like , 
" eeww ~ gigi kedepan muka sombong . " HAHA 
Serious shit i was laugh .
And in that game 
I dont know why my eyes keep on looking at Safiq Rahim . 
I dont know why . 
Until he made a free kick goal ! DAMN ! 
Before he mada the free kick
I saw his face few second 
Feels like somtimes came and stab me into myy heart 
DAMN ! I LIKE HIM ! hahahaha
Then I started to find him in Facebook 
I FOUND IT !
But then i wanna add
The page is full :( 
But i odnt givin up 
I sent him a message there :) 
But then i try to find the officially page for him
I found and i LIKE the page then i start to post wall to him 
The next day  
He reply my message that i sent to him
I was shout like hell
Im so damn happy ! 
HAHA 
Then i start to msg with him
And he start to reply me
Then i left my fone number there 
Bitchyy rigght? 
But why now we tryin isnt ? 
HAHA 
And today around 10pm something
I got message from 0196****** HAHA 
Guess who ?
Seriously ??
Its was Safiq Rahim weyhh ! 
My mom was there and i shout like hell again ! HAHA
I dont know why 
He not handsome 
But there is something about him 
HAHA 
I know i wont get him but its enough if he willing to reply me :) 
Thanks Safiq , im glad and im happy you were texting with me 
So then ,
I will stick to be your fan 
Trust me , i will :) 


Tuesday, July 19, 2011

Did You ?

I was seating at my sofa 
Get my lappy online my facebook
Then updating mystatus 
You were there LIKE my status
Suddenly i am thinking about that night 
The night we were dance together 
We were huggin together for like 5minutes 
Remember at the beach ? 
You slept at my thigh
I stroke your hair 
And you sleep beside me . 
I was so happy like 
Im smiling all over 
Like everything is mine even thought its only for temporary 
But im happy and glad :)
Thanks for the night :)

Tuesday, July 12, 2011

Im okay


Satu hari suntuk terbaring dekat rumah ,
Muntah pening batuk kering . 
Entah apa yang melanda aku 
Sakit lemah satu badan . 
Humm ,pagi bila aku bangun
Aku tengok handphone satu mcg and call pun tada 
Ada actually dari unknow number yang sememangnya aku tahu siapa .
Banyak gila mag dan call dari dia . 
Tapi satu pun tak balas
Tapi bukan dia yang aku tunggu
Aku tunggu call dan sms dari orang lain
Orang yang dulu aku selalu mengadu manja segalanya
Orang yang tak henti henti pujuk aku makan ubat kalau aku tak sehat . 
Anuar , aku rindu kau . 
Aku mcg dia .
Satu mcg dah aku hantar tapi dia tak balas
Tak apa , Maybe dia akur dengan janji yang aku buat supaya dia tak yah mcg aku lagi 
Aku tengok wall di facebook dia 
Nampak sangat dia down . 
Bila aku tanya sikit pun dia tak jawap 
Aku tak nak dia sedih 
Aku tak nak dia down
Kalau aku down takpe , 
Jangan dia . 
Aku nak dia happy dan selalu happy 
Biar aku yang menangis dan sedih
Tapi bukan dia . 
Yee,aku memang sayangkan dia .
Tapi kerana jarak antara kami . 
Kami terpisah dekat sini 
Redha dan redha
Hanya itu yang aku mampu .
Sekian ...



New baby girl :)

5 JULY 2011
Pukul 4, my cousin anta dekat wall page kat facebook yang my pregnant cousin dah selamat delivered baby .Alhamdulilah everything goin so well :) And kak kin pun lahirkan baby cepat and kurang sakit . Katanya keturunan sebab keturunan aunty i semua lahirkan baby dengan cepat dan kurang sakit as ussual yang orang khabarkan lah . I respect dengan kak kin sebab dia sikit pun tak merungut sakit bila melahirkan first baby dia . Insyallah , mudah mudahan i pun sama nanti . Humm. Doakan lah yee :) Ada baby banyak benda yang akan berubah dalam life semua orang . Macam cousin i sendiri . Dulu dia susah bangun bila tido , now dengar je anak dia nanges dia kena bangun dah . HAHA . sama je ngn husband dia . Sweet sangatkan bila jaga baby dengan Husband tercinta . Insyallah  doakanlah i satu hari nanti pun sama :)  Nama baby tuh Nur Arianna Qaleesya :)
Dia comeyyy sangatt ! and dia lembut sangatt ! Dia ada dua lesung pipit kiri dan kanan dan dagu dia terbelah  . Mesti lawa dia bila besarkan ? :D Hee, btw, congrats Kak Kin for a nwe baby :) insyallah you gonna be a good mommy :) Amin :)




Monday, July 11, 2011

kesihatan yang semakin tak stabil , muntah didalam  bilik sendiri pukul 2pagi memang sangat meletihkan . Tido dan rehat secukup yang mungkin  sekian .

Friday, July 8, 2011

This is what im doing today .

  • Im sleep at 7am wake up by 12pm
  • Im tired ,headache,hungry 
  • Had to go Fenz house to take a shower **TERMINATED :D 
  • Get ready with red lips . 
  • Start the enjine ,going to Gurney Plaza .
  • Had our lunch but not me, im only eat half of waffle and hot dog :) at Gurney Plaza Food Court .
  • Go to Watson . Bought Najat shampoo :)
  • Going to outside of the mall . Time for smoke .
  • Too hot , im sweating they are sweating after smoke get inside back . 
  • Go and buy movie ticket 
  • Transformer 3 3D RM18.00,GSC GURNEY  .
  • Fenz still hungry bring her too Secret Recipes she had her Spagheti Bolognaise .
  • We just chill with Ice Lemon Tea and cigar :) 
  • Going up 6th Floor , movie time .
  • Transformer is starting . 
  • Fenz Kya Najat and Me busy with snap picture with this 3D sunglassses :)
  • Movie is starting ! 
  • And all the robot so cute ! touch ! feeling ! strong ! brave ! tough!  
  • And the Sam gf =Hot sexy ,sweet , passion , what more MANJeeeeeeeeeeeee :D :D
  • Im in love with the heroin ofcourse :D
  • Fenz had a lil arguement with her sista , goin back with her sis . 
  • Pick up Nana . Plan want to eat something for supper . 
  • But nothing is there . 
  • Im having fun pleassure ,tired sick,hungry ! im off !
  • Im Home ! byeeee ;D 
p/s : NANA , take care on your way to Kuala Lumpur . loveyou babe  :)

7.7.2011

Hey , okay . This should be my 7.7.2011 post but im too tired to update more so i just post a short entry . Now let me tell you guys what exactly happen on that date . :) Its happen when i woke up and im feel so bad . Bad from headache . Serious shit i feel like wanna get faint . My whole body is sweating . Hot cool at one time . Then im try to be cool  . Pretend im okay . Then im going to bad had my lunch . And there is waiting time . The mosth important thing that i hate about . I hate people which is dont know how to be punctual person ! Ofcourse my cousin ! Baba , always make me hate to be wait and the thing for sure never deal with him something serious . Its sucks .Tak kesah lah siapa lambat ke apa ke , Its just you make deal you have to be puntual . I was like somoody cause im not feeling well . Then Me,Najat and Kya had to follow Baba to KPJ Hospital settle something . Its take times and i cant do it . Seriously it tough enough . Congrats Kya you done a good job :) Insyallah everything is going well . Then we are going to pick up Nana at Juru and have to wait again for Baba for like half and hours . And he arrived we going straight to Juru , got one apartment there . Pick up Nana alone . Humm, girl always in problem . Like me , always does . :) Then baba told us he need to get some movie ticket for his gf and guess what happen ? We stuck there almost 2hours , Just wait for him . Bastard . And me and Najat almost had tense arguement i think . Dua dua mula tinggi suara . But what to do ? call tak nak pick up, mcg tak berbalas . Nak maki pun tak guna . Unless ambil cab balik . Beside, who ask you to believe baba ? :D So the best thing i can say just sabar . Sebab i pun marrah , i pun tak dapat baju , i pun tak ciap apa lagi and i pun dah lambat . Same like you . And he really is my cousin . I dont care whatever that you guys wanna say about him , and the best thing is just straight to him . Yeah , he is uselless , tak fikir orang lain . Tapi korang marahlah dia sendiri . I malas nak amik port . :) THANKS . tak nak cerita pasal nie dah . Then bila baba dah sampai semua dengan ketengangan muka masuk dalam kereta . Bila dalam kereta dari Pacific seberang hinggalah nak sampai ruumah nana lah yang chill kan keadaan . Utk tidak menegangkan keadaan , i pun bercakaplah . Hal kecik je . Tada hal pun kan Najat kan Najat ? :p Alahh , kitakan selalu camnie ! HAHA . Then bila dah grab kereta kami terus gerak pegi Gurney and i terus straight menuju ke butik Nichii cause Nichii je lah yang ley dapat baju murah murah and cantik kan ? :D So atlast dapat jugakk lah ! yeaayyy ! Atlast , RM70.00 melayang semata mata just for the night , Damn ! =='  Takpelah , atleast i got something to wear daripada tak ada , kan ? Then i got my new REVLON LIPSTICK RED COLOUR ! :D so red ! We are rushing to get ready , go back home changed , then sorang sorang plak tak mau pi . mula lah naik panas . Tapi tak pe , disebabkan kuasa veto i semua jadi pi ! haha :D :D Bila dah sampai kawasan sana , Subhanallah sesakk nyeew .Hishh . ramai orang . And i jumpa SHANIA kejap kat luar dia kata nanti kat dalam jumpa lain . :D Shania , awak cantik sangat :)  atlast angah amik table luar utk kami , tak lama . abis je kami terus masuk ! yeayyyyyy ! HAHA . apa apa apa yang yeay ? adalah ! haha :D :D i masuk duluu ! bila dah masuk dah prekk sikit , mula lahh " DANCE FLOOR " heee, kemudian baru lah dinyusulkan diorang semua . :D After one hour mula keluar peluh , macam2 aksi ada malam tuh , ada yang hampir jatuh ,ada yang busy dengan camera , ada yang busy dance ada yang busy tarik rambut . :D HAHA . so semua busyyy ... ! And then SHANIA datanggg! Tak sangka actually apa yang jadi tuh . , cant control ! Its just happen for like 4 times ! haha , Okay she did bite my tounge and lips :D But who cares , she is too freakin hot :) Then lepas half and hour moments dengan dia , i pegi hantar dia kat luar , dia kata kena balik awal  . Nanti kawan dia marah . hantar dia i sempat lagi ! HAHA . damn !COntinue back , this moment paling tak sangka, pacik ( DEN ) he is dance with me . like hot dance with him . haha . Maybe dia pun dah tak betul kot , tapi secara automatic satu perasaan tuh timbul and terus tak ley pegang dia and im move to our table . :D  After 2 and half hour penat lelah keluar peluh semua we decide to have our supper at Khalel :D Makan duluu ! nasi kandaq ikan goreng telur rebus panas panas terbaik utk pukul 4 pagi okay ! HAHA . Ajaran siapa itu ? Itu sebab tak makan langsung lapar kot kan ! HAHA . Dah abis makan semua , bob memulakan langkah dulu ke tepi laut kat gurney tuh , then follow by dani , then follow by wan , then follow by me , ikhwan den , fenz , mimi and last baru baba dan norm  . so i tengah duduk dekat tempat duduk tepi batu tuh sekali pacek datang letakkan pala dia di peha i ,pada pukul 4setengah pagi and secara automatic i belai rambut dia ! kalau couple sweet lah , kalau apa yang irasa sekarang ni macam mana ? Hurt bodoh ! haha . Tue lah memandai nak belai bf orang siapa suruh kan ?ish ish ish ! Tapi jangan risau lah , tak ada apa apa lah between i dengan pacik tuh , Just benda lama lahh :)) Dah get over pun :) Im okay :) Then pas lepak terus start kereta balik ! Home coming ! yeah ! A NIGHT SO DAMN FUCKIN AWESOME even ada je yang tak kena but for me , its awesome ! Im freaking tired, Yes i do ! im tired ! :D 
Thanks to you guys make my life better and happier ,whatever is ISTILLLOVEYOUGUYS!
  • SHANIA
  • FENZ
  • KYA
  • NANA
  • NAJAT 
  • MYMY 
  • NORM 
  • BABA 
  • BOB
  • DEN 
  • DANI
  • IKHWAN
  • WAN
maaf no picture allowed :) and thanks !

Thursday, July 7, 2011

thanks sayang .

last night was unexpected . and for your information i loved it so much . thanks for making my day . and how i wish i can stop the moment and let you be in my huggin forever . thank for the passion kiss . IMY SHANIA :)

Wednesday, July 6, 2011

At Last .

Its happen suddenly and i cant stop thinking of you .We've known for like 2years plus . OMG. Im start to fall for her . But she is too freaking hot . And nothing to compare with me . Its should be , 6 JULY 2011 we should met , but suddenly she call me askin me where i am , that time i was at Gurney . She drove there . And hell yeah i was goin takin my supper and i got a call from her . SHE HERE ! damn! Im start shaking for like whole body , And playing mith blackberry pretend like i dont even know that she here .She there ! Turn my head and i was like " DAMN SHE HOT !" What should i do , when i was shake hand with her , like ussually kiss at her cheeks .Like i cant stop breathe .ouh damn .I already told my self not to fall in love but i did . :D Now with a HOT CHICKS ! And tonight we gonna meet again . And see whether everything is going well or not . Im so pressure because she is too hot . She told me she doesnt care at all . But i care . :( Shania, i think i fall for you ♥ ♥ ♥ Thanks for a short meet and a bigger stab into my heart . :)
         

 She totally different from her picture . Trust me she is a attractive and sweet person ever .               

Monday, July 4, 2011

FUCK YOU

How many time did i have to post or did i have to make it clear that i dont like to hate people ! Cause baby, when im did , i will get mess with everything around you . Dont you feel bad act like a bitch behind me ? And act like super duper angel infront of me ? You got your own boyfriends ! and im single so let me be ! With who im gonna be with who im gonna goin out , fuuck ! there is nothing going to do with you. Im not bicth , cause i didnt date with all of them in same time ! But you did fuucker ! you got your own boyfriends and still you goin out with other fucker , What made you be ? SUCK ! So if you got something to say  stand infront of me , look at in my eyes , and say whatever gonna say . cause im gonna give your HIGHER RESPECT than now , see , im fucking you babe ! you make me hate you now. Im just feeling better and wanna have a day out with you soon or later but i did found out this shit ? How could you sucker ? I thought you are change , I listen to all your probs , Ive been there for you . But what you did ? YOU MAKE YOU LOOK SUCH A BICTH ! i told you dont make me pissed off , cause more to come if im comfront you ! Okay , Whatever im gonna be , what ever im gonna do . I know what my status , I know which part that im stand . I know what its right what its wrong ! Like i say , I getting evil now , so no way im gonna fall in love now . And for your information I DONT DATE GUYS FOR NOTHING ! there is muct be something , Did ask me first . can you ?
ASK ME FIRST BITCH !
END !sorry too much F words in this entry . pissed off ! :D BYE.

still counting .

Im still counting . Nak tau tak  kenapa ? heee . sebab  cousin i nak melahirkan dalam this week or next week ! abby girls okay , and i was liike so exciting . Ingat nak balik minggu lepas , But Najat hold me until this wednesday  . Hope everything is on . Cause i tangguh semua sebab you okay najat  . sebab you nak tuttt :D SO ill be back on thursday maybe ? And tunggu until she deliverd the baby ! Ouh my ! cant wait cant wait !! new baby girl is comingg to Ahmad Generation !haha . Insyallah everything gonna be fine yee cuzzy ? :) She did ask me something , what is the best name for her daughter ! aahh ! tunggu lagi , ill give mine !" Nur Fariesya Arianna and Nur Qalisya Adrianna :) " nice or not ? tell me nice please ! haha .
I dont know why im to excited actually eventhought i didnt show my feeling to them , 
But seriously im too excited ! Well what more i can do unless pray for the best and 
Insyallah tak ada apa apa akan jadi lah . Amin :)
Will update guys if i did see her baby in a weeks ! 
Thanks!

counting

Yeah ! money is there , i got two choice now , party-ing , holiday - ing in Kuala Lumpur. Not a holiday actually cause ive go there several time so which is not holiday just chilling with buddies there :) To get a money its not easy thing  you have to beggin for it . Not begging like , " pleaseeee , give me some or else i killed my self ! " definately not like that . Something sweet to begging with . HAHA .You have to work to get a money , before that you have to GET A JOB ! Okay , ive been unemployee like half years i think . Damn its too long ! HAHA .Nevermind , i dont want to talk about it . There's more i cant wait and i still counting on ! Let me descirbed with those oicture , and depend on you guys what you guys gonna thought about it :)



UNDERSTOOD now what i really need ? The liltlle baby i will explain later :D
Enough for this entry thanxie guys !

Sunday, July 3, 2011

Saturday night was bored and im just at home doing nothing eating durian make me sick . fuck off !i wanna meet Firdaus so bad cause he in Penang now , but there is . ego thing . Make me stop do it . urghh .Home sick ! getting fever few days more :( . im broke i got nothing . Fuck you idiot ! need money urgent ! :( :(

Saturday, July 2, 2011

One thing for sure i miss you bad 
One thing you will regret you cant miss me back 
And i regret also cause you are not here with me 
You tell me everything you feel
You made me feel so special 
You gave me everything i need in a second 
And i cant barely told you how that i miss you baby :( 
I love you .
say it to Myself :)
When the world falls down like the rain,
It'll bring you to your knees,
There's something 'bout love that breaks your heart,
Whoa oh oh oh...,
But don't give up,
There's something 'bout loveeee.
IM NOT EMO MORRON!