Fellas :)

Friday, July 8, 2011

7.7.2011

Hey , okay . This should be my 7.7.2011 post but im too tired to update more so i just post a short entry . Now let me tell you guys what exactly happen on that date . :) Its happen when i woke up and im feel so bad . Bad from headache . Serious shit i feel like wanna get faint . My whole body is sweating . Hot cool at one time . Then im try to be cool  . Pretend im okay . Then im going to bad had my lunch . And there is waiting time . The mosth important thing that i hate about . I hate people which is dont know how to be punctual person ! Ofcourse my cousin ! Baba , always make me hate to be wait and the thing for sure never deal with him something serious . Its sucks .Tak kesah lah siapa lambat ke apa ke , Its just you make deal you have to be puntual . I was like somoody cause im not feeling well . Then Me,Najat and Kya had to follow Baba to KPJ Hospital settle something . Its take times and i cant do it . Seriously it tough enough . Congrats Kya you done a good job :) Insyallah everything is going well . Then we are going to pick up Nana at Juru and have to wait again for Baba for like half and hours . And he arrived we going straight to Juru , got one apartment there . Pick up Nana alone . Humm, girl always in problem . Like me , always does . :) Then baba told us he need to get some movie ticket for his gf and guess what happen ? We stuck there almost 2hours , Just wait for him . Bastard . And me and Najat almost had tense arguement i think . Dua dua mula tinggi suara . But what to do ? call tak nak pick up, mcg tak berbalas . Nak maki pun tak guna . Unless ambil cab balik . Beside, who ask you to believe baba ? :D So the best thing i can say just sabar . Sebab i pun marrah , i pun tak dapat baju , i pun tak ciap apa lagi and i pun dah lambat . Same like you . And he really is my cousin . I dont care whatever that you guys wanna say about him , and the best thing is just straight to him . Yeah , he is uselless , tak fikir orang lain . Tapi korang marahlah dia sendiri . I malas nak amik port . :) THANKS . tak nak cerita pasal nie dah . Then bila baba dah sampai semua dengan ketengangan muka masuk dalam kereta . Bila dalam kereta dari Pacific seberang hinggalah nak sampai ruumah nana lah yang chill kan keadaan . Utk tidak menegangkan keadaan , i pun bercakaplah . Hal kecik je . Tada hal pun kan Najat kan Najat ? :p Alahh , kitakan selalu camnie ! HAHA . Then bila dah grab kereta kami terus gerak pegi Gurney and i terus straight menuju ke butik Nichii cause Nichii je lah yang ley dapat baju murah murah and cantik kan ? :D So atlast dapat jugakk lah ! yeaayyy ! Atlast , RM70.00 melayang semata mata just for the night , Damn ! =='  Takpelah , atleast i got something to wear daripada tak ada , kan ? Then i got my new REVLON LIPSTICK RED COLOUR ! :D so red ! We are rushing to get ready , go back home changed , then sorang sorang plak tak mau pi . mula lah naik panas . Tapi tak pe , disebabkan kuasa veto i semua jadi pi ! haha :D :D Bila dah sampai kawasan sana , Subhanallah sesakk nyeew .Hishh . ramai orang . And i jumpa SHANIA kejap kat luar dia kata nanti kat dalam jumpa lain . :D Shania , awak cantik sangat :)  atlast angah amik table luar utk kami , tak lama . abis je kami terus masuk ! yeayyyyyy ! HAHA . apa apa apa yang yeay ? adalah ! haha :D :D i masuk duluu ! bila dah masuk dah prekk sikit , mula lahh " DANCE FLOOR " heee, kemudian baru lah dinyusulkan diorang semua . :D After one hour mula keluar peluh , macam2 aksi ada malam tuh , ada yang hampir jatuh ,ada yang busy dengan camera , ada yang busy dance ada yang busy tarik rambut . :D HAHA . so semua busyyy ... ! And then SHANIA datanggg! Tak sangka actually apa yang jadi tuh . , cant control ! Its just happen for like 4 times ! haha , Okay she did bite my tounge and lips :D But who cares , she is too freakin hot :) Then lepas half and hour moments dengan dia , i pegi hantar dia kat luar , dia kata kena balik awal  . Nanti kawan dia marah . hantar dia i sempat lagi ! HAHA . damn !COntinue back , this moment paling tak sangka, pacik ( DEN ) he is dance with me . like hot dance with him . haha . Maybe dia pun dah tak betul kot , tapi secara automatic satu perasaan tuh timbul and terus tak ley pegang dia and im move to our table . :D  After 2 and half hour penat lelah keluar peluh semua we decide to have our supper at Khalel :D Makan duluu ! nasi kandaq ikan goreng telur rebus panas panas terbaik utk pukul 4 pagi okay ! HAHA . Ajaran siapa itu ? Itu sebab tak makan langsung lapar kot kan ! HAHA . Dah abis makan semua , bob memulakan langkah dulu ke tepi laut kat gurney tuh , then follow by dani , then follow by wan , then follow by me , ikhwan den , fenz , mimi and last baru baba dan norm  . so i tengah duduk dekat tempat duduk tepi batu tuh sekali pacek datang letakkan pala dia di peha i ,pada pukul 4setengah pagi and secara automatic i belai rambut dia ! kalau couple sweet lah , kalau apa yang irasa sekarang ni macam mana ? Hurt bodoh ! haha . Tue lah memandai nak belai bf orang siapa suruh kan ?ish ish ish ! Tapi jangan risau lah , tak ada apa apa lah between i dengan pacik tuh , Just benda lama lahh :)) Dah get over pun :) Im okay :) Then pas lepak terus start kereta balik ! Home coming ! yeah ! A NIGHT SO DAMN FUCKIN AWESOME even ada je yang tak kena but for me , its awesome ! Im freaking tired, Yes i do ! im tired ! :D 
Thanks to you guys make my life better and happier ,whatever is ISTILLLOVEYOUGUYS!
  • SHANIA
  • FENZ
  • KYA
  • NANA
  • NAJAT 
  • MYMY 
  • NORM 
  • BABA 
  • BOB
  • DEN 
  • DANI
  • IKHWAN
  • WAN
maaf no picture allowed :) and thanks !

No comments:

Post a Comment