Fellas :)

Tuesday, July 12, 2011

Im okay


Satu hari suntuk terbaring dekat rumah ,
Muntah pening batuk kering . 
Entah apa yang melanda aku 
Sakit lemah satu badan . 
Humm ,pagi bila aku bangun
Aku tengok handphone satu mcg and call pun tada 
Ada actually dari unknow number yang sememangnya aku tahu siapa .
Banyak gila mag dan call dari dia . 
Tapi satu pun tak balas
Tapi bukan dia yang aku tunggu
Aku tunggu call dan sms dari orang lain
Orang yang dulu aku selalu mengadu manja segalanya
Orang yang tak henti henti pujuk aku makan ubat kalau aku tak sehat . 
Anuar , aku rindu kau . 
Aku mcg dia .
Satu mcg dah aku hantar tapi dia tak balas
Tak apa , Maybe dia akur dengan janji yang aku buat supaya dia tak yah mcg aku lagi 
Aku tengok wall di facebook dia 
Nampak sangat dia down . 
Bila aku tanya sikit pun dia tak jawap 
Aku tak nak dia sedih 
Aku tak nak dia down
Kalau aku down takpe , 
Jangan dia . 
Aku nak dia happy dan selalu happy 
Biar aku yang menangis dan sedih
Tapi bukan dia . 
Yee,aku memang sayangkan dia .
Tapi kerana jarak antara kami . 
Kami terpisah dekat sini 
Redha dan redha
Hanya itu yang aku mampu .
Sekian ...



No comments:

Post a Comment