Fellas :)

Saturday, July 2, 2011

ive no idea

Bila dah tak kerja sekarang ni semua orangan badan rasa dah lembik lembik 
Mak cakap tuh semua sebab malas nak kerja 
And as ussual i akan cakap " alah mak nanti ada rezeki adalah " 
Tapi kalau tak usaha mana nak datang rezeki tuh kan ?
Relax sat boley dak ? 
I maybe akan kerja lepas raya lah kot :D  :D 
Mak pun cakap takpa walaupun hati dia berat nak setuju . 
Tapi dia tau anak dia nie ketegaq banyak so dia relakan setuju. :D
Lepas lunch tengah hari  i get backself to online
Disebabkan mak yang selalu push i bangun awal
I jadi mengantuk sangat sangat
So i tido dalam pukul 1lebey and i bangun balik pukul5 , 
Rushing jugaklah sebab janji kul 6setengah . 
Siap siap semua i pun gerak g mall
Tujuan dia nak bayar bill, 
So i tunggu banker i datang . :D :D 
Bagi duit setel my bill lah .
Dia bagi i 3ratus 
Bujet bayar bill 1ratus lebeyy je 
Mana tau dek kerana celcom nye staff tuh macam bodoh !
I have to paid 300 over okay ! 
Memang i pissed off sangat . 
Sebab its shoudl be last month bill and the old account have to cancel
But they didnt do that
So fucked up i didnt use that line but i have to pay one month fee ? 
Kalau korang korang marah tak ? 
Mesti hangin kan ?
I lagilah hangen memang tinggi suara i tadi
Padan muka i padan muka diorang sebabb semua tengok . haha
Rugilah i tak ada duit , 
Penat penat mintak atlast kena bayar semua tinggal apa je kat i .
Ingat boley lah shop satu dua helai baju .
Geramm je apapun tak bolehh lah . hish . MF ! 
Then lepas bayar tuh i grab one Chocolate Cream Chip largge at Starbuck 
And my cigar ! 
Serious shit dah 4hari tak smoke ! 
Memang hari ni i bantai betul betul lah :D :D 
I lepak kat starbuck and tengok karenah karenah dan telatah telatah remaja . :D 
Sambil i smoke and having my drink ada one guys nie 
Quite oldersugardad type 
He having hot latte i think 
Haha how weird he keep staring at me 
And in my mind if he did say hye 
I will grab something from him 
Jahatkan ? :D 
I just bhought my cigar 
Around one hour im there 
Ive smoke around 7cigar there .
Bila lepak sorang sorang situ and ada lah kaum Cosmopoint nye budak
One couple and one single guys busy with their Canon what kind of them i dont know 
But they are so annoying to me 
First they are look so messy unless the girl 
Second keep snapping and did all the annoying pose
Third that guys staring at me like he is the best
Damn ! tolonglah sikit bro , kau pakai seluar tada brand pun aku tengok
Dan tak perlu kau nak jeling kat aku macam tuh
Tengok kan aku dah judge kau tak tentu pasal . 
So jangan buat aku marah 
Honestly YES ! i gila duit ! tapi siapa yang tak gila duit kan?
So janganlah kau nak pandang aku seolah olah kau ada semua ! rimas and semak . 
Kan dah buat i marah ? eee , namo lah buat i marah . tak suka okay :D haha
So dalam 7lebey lepas maghrib i pun balik lah umah . 
Sampai umah aunty i ada . :D 
Bad news ! aunty maybe tak jadi  kawen dengan Datuk tuh , acene ? 
Aunty i pun satu dah dapat yang okay , tak nak ! kasi i jelah okay ? haha
Agak agak ada konflik tak ? 
Bayangkan lah yee **i memang suka imagine , 
Kalau i kawen dengan kekasih tak jadi aunty i 
Bila i kawen mesti aunty i jatuh hati and touching lagi sekali plak kan ? HAHA
Sorry i jadi kejam dan hanya $$$ pandangku **statement je ! haha
Itu hanya imaginasi buang masa saya je k :D 
Lepas tuh aunty balik dengan muka penuh kehampaan , 
I tau aunty tension pikir semua tuh 
Kesian jugak tapi dia yang pilih nak macam tuh .
My aunt is 46 and still single never get married ! 
She is good woman ! trust me , education , kind , kaya jugak lah :D
So man outhere tayah takut kawen ngn aunty i bab dia ada kerjaya dia sendiri :D
Percayalah :)
Lepas bersalam cium pipi segala aunty i baliklah. 
Then mymom buat nasi goreng fav kami anak beranak for dinner . 
Makannn time ! tiba tiba ada uncle dtg pulak . aish ! 
Uncle abang pada ayah .
Datang mintak suruh sign surat perlepasan saham  bagi side ayah i
Eeeee ! i hate him ! he annoy us whole family so much ! gila harta sangatt ! tak suka i .
Lepas tuh my mom ngadu dia sakit . 
Actually dah 3 hari dia dok ngadu dia sakit badan semua 
Biasalah kencing manis, jantung bila dah ada semua tuh apa lagi nak rasa .
Memang sakit .
Tapi mak anak ayah semua memang degil 
Haha bukan kata mak lah , kalau i  pun memang susah nak pegi clinic atau hospital kalau teruk sangat 
I did ask my mom pegi hospital 
And mak tak nak . 
And mak call ayah tanya nak g hospital ayah pun tak kasi
Dalam hati i marah jugak 
I suruh mak tak nak pegi
Tapi maybe mak tak tahan sakit t kena cucuk semua 
Tapi mak sakit mak degil tak nak dengar cakap orang 
Lepas tuh kesian punya pasal orang amik minyak orang urut badan mak orang . 
Bila urut badan mak , bila pegang tapak tangan tiba tiba mata rasa berair , 
OMG jangan nanges !
Punya dok tahan tak mau bagi nanges 
Sebab tak mau mak tau orang nages 
Kesian tengok mak sakit tapi degil tak mau pi hospital dah pujuk banyak kali
Takmau pi jugak ! geramlah ! 
Nanti sakit lagi teruk cmna ? 
Tapi mak degil !! hishhhh :( :( 
So lepas urut mak i plak suruh adik i urut satu badan i 
Haha lega lah jugak rasa relax sikit . 
Saja nak manja manja . haha
And i asyik lawan mulut dengan adik i yang kecik tuh . saja geram dengan dia 
Pasal dia orang kena marah denganmak.
Haha kadang kadang i nie pun cam budak budak gaduh ngn budak tak cukup umo . haha
Then masa tengah mengurut tuh i tertido . 
Bayangkanlah kesedapan mengurut kan kan ? haha 
Then dalam pukul 12cam ttuh dah prepare masuk bilik . 
Nak tido .
Haha awal tak ?? :D :D 
tido punya tido sedar sedar pukul 4.44pagi . ahahhaha i ingat time sebab the first thing
Bila i bangun tido is to check my handphone :D 
So bila dah bangun cuba nak tido balik sebab awal lagi nokk :D 
Cuba punya cuba tak boley jugak ! 
Then i cuba berangan , 
Berangankan si A , si B , si D hahahahahah 
Sampai kan pelakon yang SHARNAZ tuh masuk dalam imaginasi i bayangkan ! ahahah 
Atlast takley tido sampai sekarang nie haa , tengah update nie haa :D :D
So memang tak akan tido .
Now nak kuar bilik nak buat breakfast scrambled egg . lapoo lah sayang  
FYI ! i nye favourite bila i lapa ini jelah , scrambled egg and roti kosong . besh :D :D 
Lagi besh masa i pukul telur tuh i masukkan susu sikit bagi manis sikit .
And make sure bila korang masak biarkan dia half cook .
I suka half cook . so mostly apa yang i masak i akan buat hal cook :D 
Cubalah sedap tau . 
Okay enough . 
Thanks for spent time baca entry i for this time ? kekekekeee :D :D
Tak hebat lah macam korang punya entry ! werkkkkkkkkkkkkk LOL !



No comments:

Post a Comment