Fellas :)

Saturday, July 30, 2011

Kampung Saya . :)

IM HOME ! Finally arrived to my village at Sungai Petani, Kedah . Sampai je tadi pekena nasi kandaq and roti canai tersohor di sini , KATANYA . haha . sedap and kenyang until now i think . Then sampai je tadi umah tok dah bertukar colour . Its pink lil baby ! HAHA Sweet tak ? Sweet lah , korang ada  , kampun korang keseluruhan colour pink tak ? Takkan ! but i ada . haha . Okay . sangat penat . sempat main kejar2 dengan anak anak buah . urggh penat  gila . but having so much fun . then bila azan maghrib berkumandang then mula lah semua anak anak masuk ke rumah . sekian . HAHA . Okay . Lepas je mandi semua berkumpul sekali lagi diruangan menonton tv dan sekali lagi bermain tembak tembak dengan anak anak buag yang semakin menganas . seriously penat . Walaupun seronok sangat bersama diorang . :) Im happy . :) Ouh lupa, aunty pesan , esok pegi terawih sesama . Baikkkkk ~ -.- haha
Sekian

No comments:

Post a Comment