Fellas :)

Tuesday, July 12, 2011

New baby girl :)

5 JULY 2011
Pukul 4, my cousin anta dekat wall page kat facebook yang my pregnant cousin dah selamat delivered baby .Alhamdulilah everything goin so well :) And kak kin pun lahirkan baby cepat and kurang sakit . Katanya keturunan sebab keturunan aunty i semua lahirkan baby dengan cepat dan kurang sakit as ussual yang orang khabarkan lah . I respect dengan kak kin sebab dia sikit pun tak merungut sakit bila melahirkan first baby dia . Insyallah , mudah mudahan i pun sama nanti . Humm. Doakan lah yee :) Ada baby banyak benda yang akan berubah dalam life semua orang . Macam cousin i sendiri . Dulu dia susah bangun bila tido , now dengar je anak dia nanges dia kena bangun dah . HAHA . sama je ngn husband dia . Sweet sangatkan bila jaga baby dengan Husband tercinta . Insyallah  doakanlah i satu hari nanti pun sama :)  Nama baby tuh Nur Arianna Qaleesya :)
Dia comeyyy sangatt ! and dia lembut sangatt ! Dia ada dua lesung pipit kiri dan kanan dan dagu dia terbelah  . Mesti lawa dia bila besarkan ? :D Hee, btw, congrats Kak Kin for a nwe baby :) insyallah you gonna be a good mommy :) Amin :)




No comments:

Post a Comment