Fellas :)

Wednesday, August 3, 2011

Dugaan Bulan Puasa . Astagfirullahaladzim .

Kalau ini dugaan yang aku terima bulan puasa . Alhamdulillah aku redha . Aku menangis semalam kalau betul apa yang aku fikirkan . Semalam aku tertido disofa diruang tamu. Awal sangat dalam pukul 9.30pm dalam pukul 10.00pm aku dah masuk dalam bilik . Sambil berselimut aku tertido . Tapi tak lama . Kemudian aku terjaga lagi  . Tido terjaga tido terjaga . Dalam pukul 2pagi baru nyenyak tido . Walaupun sangat tak selesa dengan sakit didada dan panas panas badan . Humm :( Sebut didada , I found something . Macam ketul dibahagian dada tapi bahagian bawah breast . Humm , im start to freakin out . okay . that thing really hurt . susah nak tido sebab benda tuh . Honestly , i nangis bila semua nie jadi . I takut and i takut sangat nak pegi hospital :( takut sangat kalau apa apa jadi . Humm , dugaan bulan puasa ke nie ? Astagfirullahaladzim . Kuatkan hati aku utk kuat pegi clinic . Aku takut apa apa jadi seriously :( Takutt sangat . Hummm . kuatkan hati aku ya allah dengan apa je jawapan yang doctor akan bagi dekat aku . Amin . ALhamdulillah aku masih berpuasa utk hari yang ke3 . amin :)

No comments:

Post a Comment