Fellas :)

Thursday, August 11, 2011

Such a annoying person

Hello guys ! Before apa apa let me start this entry with this some of my screen picture , you guys can DOUBLE CLICK  it if wanna see our conversation . OUH MAI GAD ~ !




Okay ! Firts of all nak tahu tak betapa i amik masa hal and hour nak belajar print screen . Sesungguhnya i tak lah pandai it sangat . I pandai lah nak print but nak save and everything semua ni macam susah . HAHA . So then i tanya sorang sorang kot . Lucky then i dapat jugak print . teheee :) CONGRATS LYNDA .
Okay now let we start actually i ada di-ADD kan dalam satu group nie . So i just join it . Quite fun boley buat banyak kawan . :) Ada yang ley guna and ada yang tak leh guna . One of it like mamat annoying nie lah . Urgh . yeah , i punya post sort of jiwang . but for god sake tak da niat pun nak attract attention sesiapa . LOL . Gila tau bro nie . Eee, tapi alhamdulillah i still boley sabar and tak buat hal yang bukan bukan . Means maki dia ke apa . Eeeeuw ! Mula mula macam tak nak lawan cakap dengan dia dah but then he getting annoying . eeuw ! geramm gila . Alhamdulilah sifat penyabar i still ada . Ramai yang hentam dia and ramai jugak yang dia hentam .Cara dia cakap annoying gila macam mana lah masih ada manusia perangai buruk gila macam dia . Eeee . Apa motif dia pun tak tau buat perangai macam tuh . Kalau dah tak suka kenapa masih perlu ada dalam list tuh kan ? eeee Like seriously blahh je lahkalau da tak suka . Ini tidak ada je lagi tak tahu ke nak KICK OUT diri sendiri . Pada awak , EMY . Manusia ni tak perfect ada silap ada salah . Ada kurang ada lebih . Tapi kalau perangai hanya utk menjatuhkan orang awak , awak rasa di masa depan dia senang ke hidup kalau hidup macam tuh ? Awak cakap experience is the best teacher , awak rasa experience yang awak dapat malam tadi tuh cukup baik ke utk awak jadi yang baik di masa depan . First of all lahkan , before awak interupt macam tuh , I ada check you punya pagi like okay boley tahan . But then bila you buat perangai serupa mak ayah tak pernah nak ajar adab Like who the hell you think you are ? Subhanallah , i tak da niat nak cakap semua ni . Tapi please lah , you muka ada . and i rasa perangai you pun bukan exactly macam tuh tapii kenapa you have to act like the one . Eeee, saya tak kesah sangat apa yang awak cakap kat saya ke apa sebab the thing you tak tahu cerita sebenar . But please jaga adab awak bila bercakap . Okay bila i kata " insyallah " you kata jangan bercakap insyallah dengan you . Then you rasa bila before you dah bercakap kasar macam tuh you rasa mampu lagi tak orang nak cakap elok elok dengan you ? NO , i rasa tak ada orang boley cakap elok dengan you okay . You kata i desperado , I bukan nak promote diri i , I just wanna share something with all of them . Eee, sungguh pelik you nie . Humm . I think enough here lah kot . Korang bacalah conversation tuh korang boley tahu . I tak nak cakap pape lagi . Kang dah nak Puasa utk hari ke 11 . So better stop dari nak kutuk sesapa . Astagfirullahalazimmmmmmmm ! SO pada this guys, im feel sorry to you . ! Okay , chill guys . Byeeee ! ;p


No comments:

Post a Comment