Fellas :)

Monday, August 22, 2011

I got my new wedges :D LOL

Hello guys :D Today saya berbuka diluar . Teheee . Seafood and and ikan tuh besar sangat . And and i tak tahu apa nama iikan tuh . LOL . Besar sumpah besar isi dia manis je and and harga dia jangan ditanya memang sangatlah murah . Like seriously memang murah wey ! Tak tipu okay . Memang berbaloi . Bukan apa selalu kalau 5orang makan dengan ikan tuh yang ta besar mana mau dapat 80 lebey . Tapi ini 5 orang makan banyak lagi ! Just imagine ! And lepas je makan by 8.30pm cam tuh terus gerak pegi Jusco , Mulanya nak pergi dengan aunty semua but then aunty kena pegi airport ada keja dia na kena settle do im heading there with my cousin and my two lil devil ! Aliff and Arill . Like subhanallah nak menjaga diorang memang susah . And ada jugak i tercakap sorang sorang . " Anak anak lelaki memang buas dan nakal kan ?  Ish " And suddenly ada plak brother belakang i , " Yelah anak lelaki . Bukan kata anak lelaki . Laki sekarang pun susah nak jaga " LOL . I just senyum and blah . What more i can say . Okay , I bukan jenis nak melayan lebih . Cukup sekadar melemparkan satu senyum dan berlalu . Atleast i still hormat dari i buat muka kan ? So back to the story diorang i kena letak dalam troli tuh and tolak and MAKE SURE jangan bawak turun . Or else sumpah korang akan pening like hell . Cause im having it too :D LOL .Sumpah susah mau jaga . Sangat susah okay . Tambah tambah si abang . You guys tahu tak how hard to handle him ? Like lembu lepas dari kandang and nak tangkap memang susah . Exactly like that . No lied . Dah lah satu hal menunggu mak nye memilih baju punya lama . HAHA . I keep complain cause lambat you guys tahu tk ? Perempuan memang lambatkan? HAHA . So like ber-hours jugak lah i keep bebel and complaining . Because lie shit lambat sungguh . HAHA Letey i okay . -.-' Even dah berbuka  . So then bila i nampak Vincci i was like .OMG . This is my addiction . To get any kind of shoes . With a good prizes , quality . I punya jenis . Suka beli and i totally aan jarang pakai . So then the reason why i suka beli at Vincci even price tak delah mahal . Tapi okay dengan quality dia . Cause dia ta pernah nak out of fashion . Like hell seriously , I still ada sandals like a years back . And until now i can still wear when i get bored . Like seriously , Yes ! So then , i tengah usha sana sini sana sini . And i tak perasan jam langsung . Okay for honestly I usha kasut BELUM MENCUBA pun like half and hour . SERIOUS . HAHA . cause my cuzzy count at me. HAHA . So then i pilih wedges . Ada 3 jenis wedges . So then I grab and i try . I try once . And pusing satu kedai like 10minutes . I try the other one like 10minutes more. I try the other one another 10minutes . So situ je dah buang masa 30minutes . HAHA . So then , ii hold 3of them and i pusing pusing lagi . HAHA . Bukan apa kalau sandals senang buat pilihan cause i wear it everyday . Kalau wedges bila function je kot . Kalau tak memang taklah i nak pakai kan . Sebab i lebih selesa dengan sandals bila nak chill . Serious :) So then bila i dah tak tau nak buat . I duduk kejap dalam 5minit fikir . Then i terus pegi dekat cousin i di luar vincci sebab dia ta boley masuk dengan troli anak anak dia . And she was like " Nak borong satu butik ke ? " And i terus gelak padahal bujet utk satu je kot . haha So then i show to her . So dia pilih the other one . Which is kalau i amik i rasa i kena bahan terus dengan all my gulfie . So then i pilih lagi satu sebab simple i boley pakai selalu and and sedap pakai .And the othe one !SUMPAH cantik! leopard kot , Tapi sayang . I punya baju bukan jenis gila gila so why i have to choose kasut yang too many design? Right . So after 1hour and half i settle . Just bought one NEW WEDGES . For god sake , Mesti sales girl tuh menyumpah i kan ? Sebab lama gila disitu . Kalau i pun bengang . Cause atlast beli satu . HAHA padalah i terbayangkan ALDO so then i nak sangat okay ALDO punya shoes .Maybe on this Saturday kot baru shopping lain . HOHO LIAOOOOOO ! So moral of this story , JANGAN BAWAK KEKASIH ATAU LELAKI ATAU ORANG YANG TAK SUKA SHOPPING , sebab dia akan menjadi sangat annoying sebab nya dia akan buat muka sebab lambat menunggu kita OMG ! Orang nak shopping , kau nak ikut kau tunggu lah kan ? So what ? HAHA . So here only my entry . Thanks guys . Ouh ouh yeah , Btw ,I sambung buat kuih balik until 3am . LOL . Penat okay . Bye .


p/s : Kalau nak cari bf , silalah pegi shooping time raya di JUSCO . BANYA SANGAT LELAKI CUTE . HAHA . Actually this is the first time i shopping some of my stuff at Jusco . LOL . Tak tahu pula ramai lelaki cute OMG !

No comments:

Post a Comment