Fellas :)

Monday, August 15, 2011

I had a really perfect dream . :)

Hey guys . Im just wonder what if the dream of you come true . And nothing you wanted unless the bless of your family . This is not about my passion with who i need or with i want to be with . But this is my love life. I need a guys like those because the reason like this .What its really is ? The dream last night is exactly like what ive been dream on .Like my life dream ." IMPIAN SAYA." I always wanted to met someone like what i want to and i want to get married with the one i met there . Maybe you guys wonder why i have too ,isnt ? " Tak takut ke kalau he's not the one ? " Like i told yaa, this is my dream and i really need to get what i dream on :) Okay so what is my dream ? Who is the guys on my dream ? So why i really need that guys ?
Saya ada impian teringin sangat nak jumpa seseorang lelaki yang istimewa dan hadir dalam hidup saya dalam masa yang pendek dan jatuh cinta pada pandangan pertama . Dan biarlah yang menjadi saksi perkenalan kami adalah sebuah pulau yang cantik dan punya lautan yang biru . Okay ini over ! :D Kononnya badget nak buat macam dalam novel tuh . HAHA .Tapi seriously yes ! I nak jumpa one guy di sebuah pulau . Macam redangke  , Langkawi ke , mana mana ke even Pulau Pinang pun i nak ! But only when im in vacation at beach :) The guys dalam dream i , which is , Smart , badan sasa bukan ketul ketul sangat but atleast nampak dia workoutmeans dia always ke gym . Heee.Tinggi ,kulit cerah , kerja yang bagus . Ada future lah utk hidup i di masa depan . Tapi kebanyakkan orang cakap apa yang kita inginkan bukan semua kita akan dapat kan ? Hummm , i guess ada yang betul . But here is the thing , I mimpi semalam . And mimpi tuh macam mana yang selama ni i impikan . The guys with what i always want too and dalam mimpi tuh guys tu diam je .He only can smile on me . Sweet and lovely . His face like full or love. By the way in that dream . he wearing green collar t , jeans . I dont know he just look pefect to  me . I wish my dream come true . Insyallah  . :)


p/s : Sayang kuh BEN ZAIDAN . This is just a dream so sayang jangan marah . I still love you :)

Enjoy this guys. This man . Im addict to him . He just good in instrument . Damn ! Im in love again ! HAHA
**sayang sorry :D .

No comments:

Post a Comment