Fellas :)

Monday, August 8, 2011

Randomly .

Let me start with im BORrringggggggggggggggggg ! eyh HELLOoooo ! There is nothing much i can do when i jobless, homesick , what more . Ive been thinking for like couple a hours then i come out with this post . :) Its not too awesome . Its just so so . So that i guess so good you will read it -.- . Okay im get a bit too BORED i thing . This is because . IM SINGLE AND I NEED A BOYFIE . Like seriously , i do ! I do want ONE NOW ! But do i fall to anyone like seriously ? Do i ? NO ONE's  . So let me descirbes you like a randomly chat with them .

This conversation with a man. Had a normal job . Normal himself . Normal life . And not NORMAL when he dont even know how to say 2kalimah syahadah , "MENGUCAP" . That is  NOT NORMAL and absolutely cant make him as a partner . But insyallah if he change his lifesty i will . :) 
Him : Im sorry , semalam handphone i letak mana tah so then i lupa , sorry sangat sangat jangan merajuk please . 
( and i tak perasan msg dia . again dia text i lagi . ) 
Him : You merajuk ? marahkan I ? Im so sorry honey . I didnt mean it .
( and i reply him and i was act like . im scared , Of what ? continue read it :) )
Me : Hey you . where is the hell are you go last night , i was waiting you like shit .
Him : You tunggu i ke ? serious ? whoahh ~ tak sangka ! thanks Sayangg ! 
( waitt , SAYANG ? ) 
Me : Of course i tunggu you , cause kita tengah chat and suddenly you tak reply and i tunggu your respon . urgh .
Him : Miss me ? 
Me : Should i mentioned it ? 
Him : If not i wouldnt call you Baby@sayang No more . 
( Wait , do i look like i care ? 
Me : Ouh , okay then . Bye :)
Him : err, you im just kidding. 
( I didnt reply ) 
Him : you jgn buat macam ni,I susah nanti . i takut .
( again , i didnt reply . ) 
Him : im just kidding not more , you gonna be my baby . always be . 
( Okay i reply )
Me : Nahh , im just kidding too . LOL . btw, what if im gone ? what are you scared off and apa yang akan susahkan you nanti ? more easier right when im not around you ? 
Him : you takkan faham . there will be something missing . and for now i tak nak you say BYE BYE yet . please. im just kidding . tak sangka you nak sentap . 
( Excuse me , Sikit pun i tak sentap LOL ) 
Me : mana ada sentap sikit pun tak . im just kidding too when im feeling you know bila you cakap macam tuh . weirdo sangat . HAHA . i will not . friend would not leave others right ? 
Him : _________________ ( LOL , he didnt reply me like NONE . HAHA )
So dalam short chat nii membuktikan I DONT EVEN HAS FEELING WITH HIM . Alah setakat nak berkawan manja manja okay lah.More tak terasa . Or else He's not the one im looking for even he is caring enough for me :) But its just not now :)

And this one is coneversation with one divorced man HE SAY SO . got two son . And he actually DIRECTOR . pengarah in one company . I dont know why . But with this man . Im feeling something but then bila i fikir he cheat on me on his status so why should i stay ? Urgh , please . I jenis yang tak kisah nak berkawan dengan sesiapa . But being Honest. You dont have it man . So you dont deserve it :)

Him : Hey sayang . 
Me : hye dear . ( Okay dear okay ! haha ofcourse cause im feeling connected with him :) )
Him : Only hye , tak da hugs and kisses ? ( This is what happen bila berkawan dengan orang yg dah kawin . ) 
Me : Nope ! tada . bulan puasa tak elok . stop talking nonsense .
Him : So you dont ? 
Me : What ? 
Him : You buat apa sekarang . 
Me : Counting day until you came and we go for shop :) 
Him : Itu je you fikir eyh ? 
Me : You promise me right to get me one big bear , one gucci perfume and couple of dress, isnt?
Him : Yea, im promise you . So you miss me ? 
Me : Lahhh  , that is why you look moody ? Okay , im miss you more hon . 
Him : Hehe , that what i need . I rindu you jugak .cant wait nak berbuka puasa dengan you . thanks rindu i . 
( Okay ini agak annoying sikit .  ) 
Me : tehee ~ i got to go . text later . bye .

Okay this second coneversation . Okay i admit i feel connected with him . But he married guys . and i believe he still got wife and son . that he wont admit like hell he wont . So yeah , i like him  . But I DONT TRUST HIM .

Third conversation is with someone im just met . He got own company . I tak terasa nak suka dia pun , but this kind of thing kita tak boley cakap ,bytheway cara dia cakap , ya allah jiwang like seriously jiwang . so follow ? :)

Him : Awak kalau saya nak tanya awak satu benda boleh tapi awak jangan marah saya .
Me : Tanya lah , im okay je . :) 
Him : Boleh saya mengorat awak ? 
Me : Woooaaaooo ! Itu ayat i jarang dengar . Jarang ada orang nak tanya i macam tuh . humm :) 
Him : Boleh ke tak nie ? Saya tak nak nanti awak marah bila saya mula nak dekat dengan awak .
Me : I tak kisah pun . Benda nie bebas . Kita tak ley halang orang kan .Jadi selagi you tak kacau privacy i ,why wouldnt i stop you . Just it would better if you dont . Let me ask you , apa sebab you nak mengorat i ?
Him : Because you the choosen one :) 
Me : Choosen one from what ? 
Him : Saya nak mengorat awak so lepas nie saya tak perlu mengorat orang lain lagi :)
Me : Saya tak lawa mana pun , awak tak menyesal kalau mengorat saya ? 
Him : Seumur hidup saya , saya tak pernah menyesal dengan apa yang saya buat . sebab saya fikir masak masak sebelum saya buat . :)
Me : You dont even know who really me .
Him : Sebab tu saya cuba mengenali awak , mana tau adajodoh terus couple insyallah terus kawin dengan awak  . :) 
Me : Okay , you can stop this nonsense now .Kita boley berkawan. Lebih biarlah jodoh yang tentukan :) 

Pandaikan lelaki ni buat ayat ? Kadang kadang i fikir dia betulke atau sekadar ayat . Sebab zaman sekarang payah gilewwwwwwwww nak ada lelaki yang akan cakap macam ni . :) But well , im not the one RANDOMLY take any offfer . You have to wait then  :) 

Okay , this is my last conversation yang i nak korang tau . This man like complete me i think . But well, I dont complete him for now . Okay , He just like 24years old. Just finished his stdy . and now working with his uncle company . And he got a elegance car . He in good height ! Good looking , Good future ofcourse ! And this man its not like , arghh for like temporary couple or else . NO! If this man be mine , Insyallah . He will be my husband and father to my kids soon . Insyallah . :)  But well , dia susah sangat . humm and i suka orang ego macam nie . Mencabar :) 

Me : Hey . where have you been ?
Him : Hye , im here . just busy with few project like always .why ? Miss me ?
Me : Ouh almost forgot future bussinessman . Ofcourse always busy :) Miss you? errrr ~annoying sgt  lah tuh.
Him : Insyallah , doakan lah yee . hehe . Dah kenapa annoying pulak i tanya you benda betul.. 
Me : So you miss me ? 
Him : I nak rindu you ? buat apa pulak , ish mok nie orang tanya dia , dia tanya orang pulak.
Me : Well, you tanya i first so i think i should ask you first :)
Him : I tak rasa benda tuh penting utk i jawab . 
( Okay sangat touching masa ni ) 
Me : Okay so dont i rasa tak penting jugak utk i jawap .
Him : Okay then suka hati you . 
Me : Okay .
Him : So now are we fighting ? 
Me : For what ? utk benda yg tak penting ? sangat tak penting utk kita gaduh okay .
Him : Kenapa perempuan suka merajuk . Urgh rimas lah nak pujuk . 
Me : Kalau you rsa i merajuk you silap . and kalau you rasa rimas tak payah pujuk . TAK PENTING.
( okay lagi terasa sangat okay . )
Him : Whatever .
Me : Lelaki macam you kan ego ! sangat ego ! 
Him : What make you say that ?
Me : Tengoklah diri you .
Him : I am okay . and im feel better .
Me : Better ? Bila you sakitkan hati orang you rasa okay ? 
Him : Apa i buat yang you nak terasa sangat . Let straight to the point okay.
Me : Nothing . I just nak you realize that not everything you want you gonna have and not everything you okay people with oky with that . NO .
Him : You , sumpah i tak faham apa you cakap . Okay, tak nak gado okay . Im sorry . 
Me : Bukan salah you pun . 
Him : I tau you bukan nak mengaku kalah .
Me : So you give up semata mata biar i menang ? mana aci ! werk werk. 
Him : See, kan you dah gelak . :p
Me : Alah, i memang gelak dari tadi je . You je tak boley tengok . uwerk .
Him : humm , well, nak bagi tahu . Im gonna be busy for like amonth . So kalau i jarang mcg ke apa apa ke faham lahh yee . 
Me : Boley tak kalau saya tak nak faham . ? 
Him : You have too :) 
Me : TAK NAK !
Him : Suka hati . 
Me : ok .
Him : I sleepy sangat , i tido dulu  .
Me : Tido jelah nak bagi tau buat pe . ;p
Him : So then you tak payah tunggu . ish .
Me : Tak perlulah nak ishkan i! grrrrrr! 
Him : Goodnight , xoxo! 
Me : DIDNT REPLY .(i was like that xoxo*HUGS AND KISSES .okay im shouting ! ) 

HAHA , see, im happy with him but as a friend . More than special when im stay with him . Even dia layan i kadang kadang annoying jugak. Humm , kalau lah dia prupose i , Like super YES ! i will SETUJU sangat . :) He will complete me like no one does :)

So this is randomly chat ! Why i nak tulis semua ini . THIS IS THE REASON WHY IM STILL SINGLE . I let everyone go and stay for the one that is not sure be mine . This is actually hurt me too . But this is what we called love for like tru . Love need sacrifice . And i think more than that Ive been deal with . Thanks love . :)

No comments:

Post a Comment