Fellas :)

Monday, August 1, 2011

Sehari before puasa :)

Penat . Itu je yang i boleh cakap apa yang i buat whole day , 31.JULY.2011 :) penat tapi tak rasa apa yang i buat  sia sia . I rasa apa yang i buat hari ni semua nya completely berbaloi . Heee . Okay last night i tido about 4pagi  . I bangun tido dikejutkan dengan anak sedara i , Aliff , korang tau tak dia kejutkan i dengan kain tuala yang basah . OMG ! memang sangat pedih and yes , memang mengejutkan i . HAHA . bangun je tido dah sibuk melayan anak anak buah . kemas apa yang patut . Too many thing happen and i sendiri tak tau mana i nak start . HAHA . Fun actually . :) Lunch i had with my mom , aunty and whole family ofcourse . Then , dalam pukul 3 macam tuh kami sibuk pilih baju yang cousin i bawak dari jepun . Okay . sangat penat  . banyak sangat baju yang nak kena punggah . haha . Haish . selamat bukan puasa lagi . haha. dalam pukul 5 . gerak ke tesco , giant econ save semata mata mencari lauk utk berbuka esok dan sahur pagi nie :) nak tahu tak , my mom beli ikan siakap besar , udang besar and ikan keli . urgghh ! semua favourite . the best thing is ikan keli itu hidup lagi tau . hahaha :)  Okay penat . bayangkan pegi mall dengan anak anak sedara and family ? riuhkan ? bising je semua tau . haha penat sangat . sampai je rumah . mandi mandi . ngam ngam time utk pergi tarawikh . Hehee . macam tak percaya je i buat terawih . haha . tapi seriously . alhamdulilah . cukuplah tak nak cakap banyak . haha . but thanks too my aunty temankan i . :) alhamdulilah :) sampai rumah . semuanya lapar , melahap sebanyak yang mungkin . haha . macam setan seriously . walaupun setan dah diikat .  HAHA . anyway guys . i still nak ucapkan selamat berpuasa pada semua . yes . insyallah . this ramadhan akan lebih nikmat dan puasa bawa berkat . insyallah :)
Selamat Berpuasa Sayang sayang semua ! :)

No comments:

Post a Comment