Fellas :)

Wednesday, August 17, 2011

SELASA .

Hey guys ! today was so excited day ! I got money from someone and thanks alot thanks thanks thanks . And i was like so excited . But dude, please understand that i will never love you not now not tomorrow . Only god know when . Im sorry . You are my friends . My adopted daddy somehow . That is why  i cant take you as my lover or what . Im so sorry . I know one day you gonna read this . You are too kind . Not like other person that only want to take advandtage while they dont realize. Im the one who will take advantage from them . Humm, pass is pass right ? :) And for you I hope you understand . And i know you know now i got someone . But hell im sorry . I cant take you more than a friends .Or atleast my " adopted father " . Im so sorry dude . Humm  . But still anyhow you a good man again . Helping me while im in middle of stuck in the problem all again . Humm
And today , after all of this . Im goin to saloon ! And of course i got her to accompany me . Thanks GF KYA ! you know wh you are right ? I just cant write down in here . TOO MANY STALKER LIKE MOTHAFUCKER . LOL . Yes . I hate stalker ! -.- So i went  to hair saloon and get my hair done ! Yeahh ! now rambut i guna jariii je boley . So so so so cool ! haha . Tapi like shit macam pelik je cause first day kan so rambut jadi macam kurus kurus . hahah s tunggu jelah until 2 3 hari then baru boley show to all the people . ahha :D.But yesss  i lega sangat atleast rambut tak kembang macam apa je . The price quite okay lah . Tak mahal tak murah . -.-' But still nak shopping lagi lagi lagi !! Mom next you gonna pay for it okay . haha :D Pleaseeeeeeeee, beggin to death i need to go to freakin shopping . I know you will mommy ? hahaha . After 4hours ive been sitting at the freaking chair and kepala i diorang buat macam apa je . OUH MY GOD .sangat sakit okay .So lepas tuh I dengan KYA GF went towidow shopping and i go to one GooGoo boputique at 1avenue Penang and all the stuff like so freaking cute ! OMG OMG omg omg ! i was like kalau ada seribu pun boley abih shopping dekat situ je . HAHA . And barrang barang dia was standard prize or mahal sikitlah . But for one cute boutique like that should be lah kan ? :) Then i was starving like hell so pegila melantak at Starbucks and again kalau dah dengan perempuan nie memang mulut banyaklah kan ? HAHA So bila borak dengan perempuan nie  . Always dia akan keluar yang sendiri menyakitkan hati dia . haha .Okay . ANd for you guys and for my self like . We always can forgive someone but not too easy for forget what they did to us isnt ? But jangan kita cuba nak ungkit nak nak orang yang sayangg . Sebab kadang kadang benda tuh boleh merosakkan hubungan kita unless memang kita nak hubungan tuh rosak . So bukan nak kata lahkan , I sendiri me, myself sendiri pun ada habit buruk ni jugak always nak mengunkit . Kadang kadang cuba control supaya boley diamkan sikit perangai mengunkit nie. But tulah dah jadi habitat dalam diri sendiri . Susah nak buang .But atleast we try not always be lah kan ? Heee. Lepas berborak and i met AMERR ! My old friends before . haha . I dengan amer nie dah macam apa je. Dengan amer i macam tak kesah langsung ! Sangat tak kesah langung dengan dia . Means tada perasaan malu malu . HAHA and i boley bergurau dengan dia macam kawan kawan gegurl i yang lain . :) ANd i pun dah kenal lama kot lebey kurang 5tahun jugak dengan amer tuh . :) SO far he is a good friend of my . Hee . Hee and and malam kitorang pegi supper and ofcourse all with my gulfie's :)  And i got funny stories here . for me its so damn freaking funny lah kot . For you guys i tak tahu lah . haha
Situasi di REstoran Tom Yam **Lupa nama restoran tuh .
Pemuda waitress yang kurang kacak :  Yea, nak makan apa ?
Fenz : Bagi i nasi putih 5 .
Kya : Fisball sambal 1
Fenz : Air laici satu
Pemuda waitress yang kurang kacak : Okay , lagi .
Fenz : Kejap , air COKE ada ?
Pemuda waitress yang kurang kacak : Aikoq ada .**dengan muka selamber dia , dia jawap ini . haha this is what we heard lah . HAHA
Fenz : Haa ? Air coke ada ?
**And kami semua start blur .
Pemuda waitress yang kurang kacak : Haa ? Air coke ? Ouh saya ingat Sup EKOQ . * KAKKAKA

*That time laki nie macam senyum pun tak ikhlas and cara muka dia semua was like so funny ! hahah . and i cant stop laughing like hell ! OMG ! jauh benar coke dengan sup ekoq . hahahahahah Kelakar sumpah kelakar dengan cara dia cakap cara dia amik order konon macho lah bila dtg amik order di meja 5gadis kan ? Can you guys just imagine how ! HAHAHHAA Sangat tak cool and sangat menjadi bahan gelak okay . hahahaha .And everyone of us macam wonder lah why dia sebut soup ekoq padahal jauh beza kot soup ekoq dengan air coke . hahah :D So the end sampai abis makan pun , I still had big laugh sampai berair mata and i make that noise again ! I pelik sikit bila gelak i akan ada satu bunyi ! hahahaha sangat funny and anoyying . hahaha :D
Bunyi apa ? one day korang lepak dengan i korang tau lah bunyi apa . But now tak nak bagitau . uwerk ! :D
So this is my story ! HAHA ." Boringgggggggggggggg . boo ! " So what ? Ada i kesah ? Tak nak baca sudah balik balik kena ludah **with the annoying face ! LOL :D
Thanks guys ! :)







No comments:

Post a Comment