Fellas :)

Thursday, August 11, 2011

She always act like this . :)

Well , you know this girl . I've post about her before  . Yes, i dah lama admired at her since 2009 i think. HAHA Lama gila kan . So start tahun ni baru kitorang close . Humm , so agak complicated lah . I can see that shania memang try so hard nak close and dia pun pernah cakap yang dia tak suka actually nak tercari cari but dengan i dia buat . So dia kata i seolah olah tak appriciate . Bukan i cuba tak nak appriciatte tapi  shania . Im not deserved you , You ingat senang ke i nak jauhkan diri dari you . Like im falling for you okay . Humm , i tak tahu kenapa i tak boley nak straight to the point with you . Mybe you the one yang suka gigit orang . LOL . Tehee ~
I like you . and i will always be :)
Shania , IMISSYOU :) How i wished the moment in da club will happen again :)

No comments:

Post a Comment