Fellas :)

Saturday, August 6, 2011

TAGGED

25 thing about myself to let you know . Damn that alot . So you better stay on your lappy . Its not fake . This is truth :) . Dont blame me if you feel annoy at me. Cause if you dont like i never ask you to stay on read about this. Its alot actually , kalau masih korang tak faham saya . Aeyy , tak taulah nak explain kot mana lagi habaq hang . teehee ~ so enjoyyy ! :D

  1. Im LOVING. alololo ~ sweetnya . Yes, i am . Loving i bertempat . Just for certain people that i think i should love. 
  2. Im CARING. Okay , FYI, i jenis yang over caring maybe . Cause selalu sangat care bout someone yang melampau . And when i tak peduli , i wont care at all  for nothing :)
  3. Im SENSITIVE . Seriously, yeah i tak boleh benda yang memainkan tentang perasaan. Even if i read comic when its come to " actually , i love you more " my tears automatically will drop.serious wey!LOL
  4. Im SERIOUS. yeahh , some people say that i am serious person . I think i am sometimes. like 60% of serious? could be . LOL
  5. I HATE BOOK . Honestly i tak pandai, and i tak suka nak membaca . Cause once i start to reading like most of all the time with book . So i dont have life wey! 
  6. Im FAT . really are. I love to eat ! NOPE . correction . i dont love to eat . but most of all the food that i take all high calories that make me FAT . urghh that sucks isnt .
  7. SUKA GIGIT KUKU ! okay this is bad habit and i think you should take a note . selekehkan kalau orang yang suka gigit kuku nie . but dah jadi habit and i cant stop . tambah bila im in depressed . Gigit kukuu macam bini POPEYE . Okay that eeeuw ! 
  8. IM STUBBORN. Like hell stubborn. degil keras kepala . memang i lah . if i say NO , i mean NO . If i say want , I really mean it . So carefull :)
  9. I SETIA . Okay actually ini dah jadi habit i . And kadang kadang buruk juga, if terlalu setia and kita just harapkan dia je so mean if anything happen i will be like heart CRUSHED like hell . seriously!
  10. I LOVE BRANDED . This is TRUE ! I bukan orang kaya mana , I bukan anak Dato, Bangsawan ke apa ke . Bukan sebab branded but its like barang tu will last like couple of years . Tak percaya ? I dot one bag 4years i think . And seriously , that bag still look good until now . 
  11. I TAK KEDEKUT. i wont. ini pun habit i , pantang ada duit secara besar besaran i akan belanja . Korang tayah cakap i sendiri yang akan pay evrerything . But bila tada , i akan jadi kedekut HAJI BAKHIL yang amat ! SERIOUS weyyy . LOL
  12. I TAK TETAP PENDIRIAN. Ini betul , kejap i kata nak , kejap i kata taknak . I will change my mind easily . But kalau ada orang cabar i ,contoh " alah , Lynda tuh kata je tak nak esok lusa dia pergi jugak" For like hell i will never go that place, like never . 
  13. Suka SIMPAN BARANG yang kadang kadang tak ada guna and hanya menyemakkan . Contoh like i got 2 big alarm clock yang i batery dah mati for like a years dah rosak . and i still simpan until now . :p
  14. I LOVE SHOES AND HANDBAG ,like seriously , kalau korang nak kasi hadiah ke apa ke , between bag or shoes . I will no complain . and i will accept with a long smile . serious .
  15. Tak suka SHARE MAKAN . Ini perangai buruk , i memang tak akan share makanan. I mean in one plate . contoh makanan basah lah . Kering takpa. Kalau I tengah makan korang terus amik something on my plate like seriously i will stop eat and left that food just like that . Kurang ajar kan ? Tapi dah jadi habit yang susah nak tanggal . HAHA
  16. I got a longgggggg TOUNGE . seriously lidah i sampai Hidung kot and my lips kecik sangat . Macam isi lips i pegi dekat tounge i . -.-
  17. IM BAD IN MATH .-.-
  18. My face without make up is like " MAYAT HIDUP " bak kata mak, tulah muda muda gatal nak make up je ! urghh susah doe nak jaga bagi natural balik . ada tips ? :p
  19. My childhood time i was a tomboy when i stay at my hometown . My name is LEMAN . akakka . Cause im BOLD weyh ! yeah , my mom kerat rambut i sebab i pandai pandai kerat sendiri and yet , yes . AKU BOTAK . haha
  20. Start couple long distance since i was like 16 . And that is why i love long distance cause i dah biasa . 
  21. I jenis bengis . HAHA kadang kadang i akan jadi kejam gila sampai kan i takkan ingat apa apa lagi .
  22. I ada asthma . and i still HEAVY SMOKER .
  23. Tak suka mengedik depan lelaki ! serious kalau lelaki depan i , i wont do like staring and main main mata and lambai to him or what . NO ! i just tengok and blah , bila lelaki tuh dah jauh i will like " OMG ! babe that dude superb ! handsome weyh ! HAHA " i will laughing like hell .
  24. I LOVE MY MOM MY FAMILY MY FRIENDS and MY DAD ? Hubungan tak ada. Kosong macam bukan ayah dan anak.
  25. Im 95% of i am write in this blog for like whole me is in here . In this BLOG . :)
Okay kalau ada yang men-annoykan korang , im so sorry  tak niat pun nak annoykan korang ke apa ke . But this is me :) Tak salahkan kadang kadang the annoying thing is the awesome thing ! Trust me ! :p

No comments:

Post a Comment