Fellas :)

Sunday, August 21, 2011

UPTOWN

Hey guys . 
Today today damn tired lie whole day 
Buat kuih raya like non stop . 
Urgh . Takpe tolong punya pasal i on je . :) 
Memang nak ikutkan dah 4hari i buat kuih nie . 
Sampai krem sebelah badan i nie . OMG 
Penat sungguh .
SO after settle I aunty and cousin keluar 
Kononnya nak bersahur but then terlajak pegi uptown .
And let me told you the thing that i feel uncomfortable with uptown is .
1- Ramai orang melayu  .
2-Pandang orang macam tak pernah pandang orang . Eyh hello ! Rimas doe dengan korang .
3- Panas sangat . I mesti prepare tissue like 2 packet 
4- Kadang kadang pegi just for fun cause their stuff tak ada quality pun.
Sorry for say .
But the thing i love uptown is.
Lepak best sana but only in certain port lah .
Ada lah jugak guys yang cute sekadar mencuci mata 
Kan ramai yang cute cute sukakan barangan bundle 
Which is hanya banyak dijual di uptown je kan ? :P 
Murah dan ada setengah kuality and the other half 
Kena pandai pilihlah yee guys . Or else memang selekeh gila korang pakai okay .
And kalau pegi kalau I ta membazir beli barang yang merepek 
Tak sah . Which is such a waste . 
Sebab no qualities and waste .
But not all of them . 
OKAY NOT ALL OF THEM .
And congrats jugaklah sebab banyak orang muda sekarang buat bisnes sendiri even kecik je 
Tapi atleast korang ada inisiatif utk majukan diri sendiri . 
Even hanya bisnes di UPTOWN .
Which is GOOD . :)
So actually tak ada hal pun saja nak create post merepek .LOL 
Thanks.
Bye :D


No comments:

Post a Comment