Fellas :)

Wednesday, August 24, 2011

WHy ?

Hye guys . Ive been so freaking tired and my schedule so tight . OMG . Like seriously ive been so busy . And no time for smoke also . Urghh  ,Sumpah penat . But its okay . Tak salah kalau tolongkan? Humm . Okay . Actually i penat lagi satu hal ni . Like seriously wey fed up pun ado jugak . Rimas doe kalau selalu jek ada . I buang tak sampai 2minggu ada . I buang tak sampai 2minggu ada . WTF .Okay . memang i tahu apa i buat tak betul but well, i rimas .! I RIMAS .Nak tau apa ? Bulu bulu bulu yang ada dekat badan i . Nak nak bulu kaki . I dah keturunan bulu banyak  Then memang banyak bulu .So then macam i tak larat lah nak shave like twice a week ? Penat okay .Urghhh . How i wish i kaya and pegi buat laser treatment . Fuyoooo ! HAHA  Okay , melampau . I takkan aya nak buat treatment bulu kaki je sampai beribu okay . HAHA Okay . So pada you guys ada tips utk melambatkan ketumbuhan bulu nie . Please inform i okay . HAHAHAHA . Okay i terasa pelik kejap . KAKakkakaka .Weyhhhh i penat .Okay , Here the thing , thanks .

p/s: Selamat berpuasa for 24thday wey !! Cant wait till raya but pity my lil sis admit dekat hospital again ! -.-' Get well soon insyallah :)

No comments:

Post a Comment