Fellas :)

Friday, September 30, 2011

Mistake

None of perfect human will never make mistake .
So do i , i make mistake .  
And i lost friends .
The misunderstanding could settle in a good way 
But too bad the ending not like what im hoping for .

Dear Friend , i know you blame all on me .
I know however you girlfriend comes first 
Which is i dont care 
And im not childish that end something because of a small thing 
You are still my friend and always be . 
Take Care Friend .

Thursday, September 29, 2011

Wednesday, September 28, 2011

Tiba tiba

Entah kenapa aku rasa gembira 
Senyum memanjang 
Bila aku lihat number bbpin si dia 
Seorang lelaki yang aku perdaya 
Dan buat dia kecewa hingga kasih tak mampu diterima 
Tiada maaf katanya .
Tapi aku hanyay ingin berkongsi 
22*7B**5 dan aku 277126B5
Hanya 3number yang memisah kan number kami . 
Tapi yang pasti yang lain hampir sama . 
Niat dihati langsung aku add dan terus kan bercerita apa yang tak sudah 
Tapi aku tahu kemaafan bukan uuntuk aku lagi 

Aiden , maafkan aku untuk keberapa kali aku meminta maaf langsungkau tak terima :(

: aku lihat gambar di facebook kau masih terpampang banyak bukan satu tapi banyak gambar dengan kemeja petak dari topman yang aku hadiahkan dulu . Kau ingat aku lagi ?

Persoalan .

Mungkin


Bukan senang buang cincin ditangan .
Bila dah lama kita pakai 
Bekas cincin masih terbekas dijari .
Macam perasaan bukan senang nak buang perasaan 
Yang sebelum kita dah terbiasa rindu dan sayang .
Sakit aku mengaku tapi kerana utk masa depan aku rela tanpa dia .
This is hurt :( 

IMISSHIM :(

Tuesday, September 27, 2011

20th :)








Happy 20th birthday to my self !

Happy 20th birthday to myself ! 
Yes today officially celebrate my birthday!
Actually for a second time i celebrate it . HAHA
Well, im 20years old guys! Getting older with no boyfriendss ! ewww! grr .
Thanks to Fenz , Nana, Zizie , Kya and Maria. HAHA
Thanks alot guys . I love you guys so much ! 
Even this is not big but atleast i appriciatte it so lot!
Well, nothing i hope on 20th years old unless 
Need job Need Money Need boyfriend.

Good Luck Lynda on your new age . and 
Happy Birthday :) 

Saturday, September 24, 2011

Setiap Potrait Ada Cerita.
















: WORD DESCRIBES EVERYTHING :)

I forgive you .

" SAYA MAAFKAN AWAK, TAPI SAYA HARAMKAN AWAK JUMPA SAYA "

Hey guys . This is about those guys yang lastnight tuh :) Okay , i sent that message to him . And nak tau what happen next ? Dia datang rumah i . And the best thing. Dia message i dia cakap dia ada bawah umah sila turun sekarang . I tak turun ,after 10minutes dia hantar message dia ada dekat depan lift . What the hell is goin on?? I terus bukak pintu , put my flip on , i ran away ! Then he call me . call me and call me I didnt pick up.

Then he text me . 
" Sampai nye hati biaq orang tunggu macam tongkoi berjam kat umah dia ! " 
i balas pulak dekat dia 
" Sikit pun i tak mintak you tunggu and please jangan cari i lagi . Dont ask me why, ask your self ." 
then 
" Please, im so sorry! u tau kan i busy and i saja ja merenyeh ngn pompuan tuh bukan ada apa pun and sapa suruh you buat hal . " 

Okay , then terus i keep silent even puluh puluh mcg masuk . Seriously , dulu i bodoh , sekarang i tak nak jadi bodoh lagi .
Guys , maybe you are not mean to me
yes, admit rinduuuuuuuuuuuuuu nak mampos dekat dia . but this is how life goes on . We have to keep moveon isnt ? :( 
Untuk you , please jangan cari i lagi . I know you not serious  And i dont wanna know more . Just make sure i didnt see you again .:)



Kisah Pondan .

Ini pun dah serupa pondan . 
Tapi pondan kali ni lain .
Pengkid yang serupa lelaki kadang kadang menjadi wanita .
Ada ke pengkid kejap to boy-ish kejap tuh gegirl ?
Okay , i memang marah and sorry for bestie . 
I dont start anything 
And i dont do anything 
If i knew this could happen
I wouldnt never replied to her .
She not good for you 
Apa motif dia buat macam tuh ?
Nak buat kami gaduh . 
Berlagak nak jadi jantan Mulut macam betina .
urghh Babe , you are so LAME ! 
That its ! 
YOU SUCH A WANKER !

Baby , please calm :)



Hey guys ! First of all , i nak cakap . I baru lepas nangis sebab kena marah dengan ayah . Ayah marah sebab i makan ubat tak henti henti . Benda dah i sakit . Yelah , I makan ubat , migrain , sakit perut , demam , flu , utk tekak bengkak and sakit urat and ada satu ag tak ley mentioned . Banyakkan ? Then i nak makan ubat batuk . Ubat batuk plak tak ada . I tanya my mom , Sekali ayah plak tinggikan suara . Ayah marah ayah cakap . " APA NI TAK SUDAH SUDAH UBAT UBAT UBAT ! KEMARUK SANGAT DENGAN UBAT KE APA ? UBAT TU ADA ALCOHOL TAU DAK ! "  i terus menangis . Berdiri depan pintu bilik ayah dengan nafas turun naik . I terus menangis . Jarang tau tak ayah marah i, bila kena i gerammmmm!  Nak merajukkk sangat !! TAK NAK CAKAP DENGAN AYAH ! Until ayah cakap dengan I ! Andfor your information , i bukan kemaruk gila ke apa nak telan ubat batuk utk stim stim ? Eyh hello ! Im not drug addict lah ! Geram sangat . Then i told my mom " Mak , akak tak gila lah nak kemaruk ubat semua . Tak sakit akak pun tak makan lah ! " Masuk bilik sekali lagi berderau air mata . Geram sangat . Then few minutes . Mak datang bukak pintu hantar ubat batuk . Dengan air mata yang duk ngalir lagi ni I amik ubat tuh i letak kat luar balik . And now i dalam bilik nie dengan batuk tak henti henti nie , geram sangat !! Cause i tak suka kena tengking !Nak merajuk jauh jauh !! :(  AYAH PLEASE JANGAN NAK PUJUK I DENGAN NAK BUAT LAWAK ESOK SEBAB AKAK MEMANG TAK AKAN CAKAP DENGAN AYAH ! werkkk ! gerammmmmmmmmmmm sangat !



: Tapi kalau ayah nak pujuk sila beli casing handphone saya , Make sure colour merah sebab housing nie colour dah kuar :(

Friday, September 23, 2011

Untittled.

INI KHAS UNTUK AWAK .

" Awak , saya tak pernah nak ada dendam apa apa pun dengan awak . Saya cuma nak awak tahu saya jujur dan ikhlas cintakan awak .Awak, mungkin awak cinta terakhir saya . Mungkin esok atau lusa saya tak boleh nak cintakan sesiapa . Sebab hidup saya tak akan lagi sempurna seperti hidup wanita yang lain . Hidup saya akan berubah sepnuhnya. Dan masa tu, saya akan terlantar atas katil . Menangis tanpa henti .Sepi sampai mati . Dan masa tuh saya akan berdoa pada yang ESA . Yang nyawa saya dah tak saya tak perlukan . Saya mungkin kuat dimata awak. Awak takkan nampak mana yang kurang . Tapi kalau satu hari saya rebah didepan awak . Awak hantarkan saya ke hospital dan tolong pergi jauh jauh . Dan jangan tanya toleh dan tanya kenapa saya rebah dan tak sedarkan diri . Tolong jangan cari saya lagi lepas waktu itu. Tapi saya tahu awak takkan ada dengan saya bila saya jatuh dan sugul ditanah bumi kita . Tolong jangan tanya kenapa saya minta awak buat begini . Lebih baik dari derita sendiri dari awak derita . Biar awak tahu satu hari nanti saya dah tak sempurna . Bukan hanya utk mencintai awak tapi untuk menjadi suri awak .Saya sedar satu hari nanti sedikit demi sedikit awak akan lupakan saya . Saya tak kan pernah menafikannya .Tapi satu je saya minta tolong jangan lupakan yang saya akan terus mencintai awak walaupun satu hari nanti saya munking dah tak ada disisi awak utk terus mencintai awak . "
**This is annoying note ! ignore please.

This is for real for you .


Im feel sucks when my tears felt down because someone like you .

Someone ask me " Why you have to be so cool ? langsung tak marah dia ?"

And this is my answer to him , 
"Kadang kadang kita tak boleh melenting sedangkan ada jugak salah kita ."

" Thought you still nak menang .. " 

 "Kenapa masih nak menang ? Sedangkan dalam soal hati banyak yang kalah . " 

" What happen actually ?"

"Unpredictable . Love is complicated . And its hard to describes ." 

" I got time , please .. "


" Here the thing lah , he want me to play on his game . And im out  . And i gave him 2 option , Yes or No? . Too bad , he just keep silence . So then i guess i know the answer . So why should i stay while he dont even care if im leaving him ? Its not love that unfair but the person are "

" I suka cara you . Berpendirian . " 

" Pendirian ? Tapi masih sakit *tears. . " 
Okay this part i lemah and i cry .

" If he love you and need you he will come hunt you back .. "

" What if he dont ? So i dont wanna give hope , just let it be . "


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

See?
Honey , i takkan merayu dekat you lagi . Its useless okay .
Nothing worth .So if sayangkan i. You  tau mana nak cari I . And i faham if you tak buat .

:Cinta tu tak selalu kita miliki . 

~~~~~~~~~~~~
this is about my beautiful close friends.

.
And this is the man that not worth at all .

To that guys, you are suck dude .
Why you have lied at her ?
Why ?
Beside you not worth her love even herself . 
MARK THAT .
She being good to you .
The thing is masalah menipu bagi lelaki ini .
Bukan sebab rupa paras.
Sebab nafsu diorang tak pernah cukup .



MORAL OF THE STORY. GUYS SUCKS!