Fellas :)

Sunday, September 4, 2011

Always had a story .

Hey guys . I selalu ada cerita . And banyak sangat cerita tapi semua cerita yang menyedihkan or " Prefedict " Okay . I benci nak cerita panjang . What can i say . My dad doesnt love me and my sista . I hate this situation . Presure me enough since like 20 years back . OMG . Humm . Kadang kadang tertanya jugak , " Ayah tak kesiankan anak anak ke bila dia buat perangai dia macam tuh ? " Dah elok nak bebaik ayah buat hal lagi . Humm , please i merayu sangat . I takut sampai one day  i dah tawar hati and i langsung tak teringin jumpa dia . Dad please change your attitude and please kesiankan anak anak . Jangan ikutkan hati tuh . :(   Entah tak tahu kenapa hari ni rasa semua serba tak kena pegi open house mama pun sama . Everything become so messy cause  my grandma pula sakit . Suddenly she cant walk . Entah kenapa . humm . semua messy . From 1st raya until now . I dont know why . ;( Serabut sumpah serabut . I need to chilll now . Urghh . Chill Chill . Chill . -.-'

: Dalam banyak banyak binatang ? Binatang apa yang sexy ?
Jawapan : Zibra . Bukak zip nampak bra :D :D

No comments:

Post a Comment