Fellas :)

Sunday, September 11, 2011

Benci bila orang tak tepati masa dan janji !


Hello Blogger !

" Okay pukul 12.30 i pick you up okay honey <3 " 
" Okay syg, ill be there ! im soo Excited ! " 

Korang mesti pernah kena macam nie kan ? 
Janji pukul berapa , pukul berapa yang dia datangkan ? Sakit hati like hell jangan nak tanya lagi lagilah memang sakit hati . I paling banyak jumpa orang yang macam nie . Janji pukul berapa , pukul berapa yang dia datang. Macam sekarang i janji pukul berapa pukul berapa yang dia datang. Sekarang like more than 1hour i tunggu .
Selamatlah alasan dia boley diguna pakai . -.-
" I datang lepas sembahyang zohorlah senang . Senang nak sembahyang sekali .. " 
Okay sakit hati jugak sebab i dah siap lawa lawa and i dah tunggu dekat mall tapi alasan dia bagi i kena tunggu sejam lebih sekarang . Ouhh NOOOooo !. Selamat you had a good reason sayang . 
This should be okay . But you should know what my lovely cousin reason that he always gave whenever he late ! Jantan nie punya reason lagi tak boley pakai . Nak tau reason apa bila dia lambat ? 
" Kereta tayar pancit " 
" Kena tahan dengan polis " 
" ontheway da . " 
Ini adalah alasan dia bila lewat . Like hell bila dia lewat je mesti alasan yang sama .Yang paling tak tahan kalau sejam tuh boley i terima lagi . Kadang sampai berjam-jam i penah tunggu until 4-5 jam . Padal dalam penang je . punya lah lambat . Macam dari KL nak datang penang. F words to you bro . 
Ada sekali insiden bila i almost gaduh ngn myfriends because of him . Kadang kadang annoying sangat dengan dia . Tapi nak buat camna as a cousin . Flesh and blood . sabar je lah . I ni jenis makan hati pendam . And i takkan marah depan korang utk jaga hati korang . So kalau korang tanya .. 
" Dah lama tunggu ? sorryyy .. "
" No , tak lama mana pun . Its okay . " 
See, i akan jawap tuh . Baikkan hati i. 
I jenis pendendam so i jenis tahan and simpan at one time i akan lepas semua broo .
Sorry bila i dah melepas semua . Mula lah kata kata kesat akan keluar . Trust me . hoho
Well, guys ! Tabiat macam ni sangat dilakhnat oleh MANUSIA ! Sangat okay -.-'
So please guys . Act nicely people will treat you well :)
The best thing is never get over limit :D




No comments:

Post a Comment