Fellas :)

Tuesday, September 6, 2011

Dear Awak .

* THIS POST I MADE SPECIALLY FOR YOU GUYS YANG SELALU CAKAP I SOMBONG.

Guysssssssss ! There is a reason why i sombong . There still a reason why okay ! 
  • Layak ke korang panggil i sombong ? 
- Korang tak layak panggil i sombong ! Sebab ada sebab kenapa i sombong ! 

  • Sebab kenapa i sombong ? 
- Sebab ada sesetengah pihak yang buat kan saya jadi sombong ! 

  • Pihak mana yang buat I jadi sombong ?
- Pihak yang diri sendiri sombong tapi nak cakap orang ! 


Okay , here the explanation ! 
- I sombong bersebab . I takkan sombong kalau korang tak sombong . 
- Kadang kadang i akan buat muka annoying bila i terpaksa hipokrit utk
   terus berkawan sedangkan dalam hati menyumpah si dia . Nauzubillah .
- Kalau awak tak sombong takkan saya nak sombong ? Takkan . The things
   is sama je between you and i . you and i i and you . Kan sama . Its like 
   mirrors . Bercakap pada diri sendiri .Betul ! Trust me !
- Kalau dah bila ada hal baru cari i, siapa nak layan ? memang layak i dapat titlle tuh .
  Tapi layakke you nak panggil i dengan tittle macam tuh bila you sendiri tak betul ! 
-  I cukup pantang orang nak tegur i kalau diri sendiri tak betul ! F !
-I takkan cari orang . I nak orang yang cari i  . Faham! :D 


So alang alang dah buat entry nie , i nak cakap sikit pada someone nie .
Yeah , dia kata i couple dia tapi i mintak maaf . I feels like im a hypocrite ever 
when i have to lied everything when im with you ! But one thing i tak tipu you ! 

" Handphone dalam bilik i tak perasan ." 
" Handphone battery mati i tak perasan . " 
" I busy la , i tak pegang handphone langsung " 
 " I tak suka nak mcg bagai, rimas " 
" I tak suka pegang handphone, Rimas " 
" Macam mana i nak angkat call sedangkan i busy ngn family ? "
" you call i tak kena tempat . " 
" dah deal ! So jumpa on what we dealing with lah, jgn suka hati tukar time ! "
" I tak suka orang tinggi suara dengan i " 
" I tak suka orang talk more bout them not bout us , boringgggggg !"
" You kedekut , macam mana nak spent live together ? "
" Apa yang i mintak you tak kasi , you jangan harap i nak buat apa you harapkan " 
" I never say  i wanna break . But you did ! " 

Okay ini apa yang i pernah cakap dengan you . and ini semua betullllll ! 
So i harap you faham . I still dengan you pun sebab mymom ask me DO NOT LEAVE YOU ,
But i cant . Its not about money . But its about a life . 
There is no life with you . 
Fullstop .


: Hormat orang lain before nak orang hormat diri kita .

: Mirror is like me and you . You and me. So look at yourself into a mirror and tell me . :)


Bye ;D

No comments:

Post a Comment