Fellas :)

Saturday, September 3, 2011

Fizie .

Heyyy ! Berani gila letak nama dia as caption ! LOL .This is what im goin to tell you why i sangat berani letak nama dia as my caption . :D He doesnt have my blog link and he will not know this i think . Yeah , he will not know . Okay . he is my cousin . Like my two cousin . His grandpa and my grandpa is brother and lil brother . SO make us two cousin something . Okay complicated . What i know is and what im going to tell you guys is . I like him alots . DAMN it . ! And he is the one like 10 in 1 who got this atitude . Respect me , family and my mom . And ofcourse they like him too . OMG . Okay , how to start this post .
Raya pertama petang tuh diorang whole family like 5mpv dtg rumah tok .So then i tertunggu and ofourse i au and i pasti dia ada sekali because kalau diorang dtg like whole family akan datang sekali . Bayangkan 5mpv . Penuh tak rumah tok saya tu ? OMG .Okayy so then dia dtg i was like so busy in the kitchen and suddenly her father , step mom, aunty , aunty full on my kitchen . Memang pack lah dapur dengan diorang . So then berpeluang lah i tunjukkan kerajinan i disitu . LOL . HAHA . I tak nak cerita panjang . Nak dijadikan cerita , i was try to make a good relation with his dad , sister , family even anak sedara dia pun i try to win their heart . Alhamdulillah . They are good :D So then i tengah mengemas dapur then dia dtg cuci pinggan . So i dtg dekat dia , i just cakap lah " You tinggal nanti orang cuci . " sambil muka i tunduk je, dia pusing and cakap " Takpe , i boley cuci " . Hee korang tau tak dia cuci pinggan je amik masa like 5minutes . Lama okay , :D So then bila diorang dah setel semua diorang nak balik . Dia mula salam dengan semua . And the best thing is , dia cium tangan semua setiap kali dia nak bersalam . And atlast dia nak keluar pintu umah dia pandang and cakap " Selamat Hari Raya " And dia tahu i malu nak reply . HAHAHA . OMG . I just senyum je . And then masa antar diorangdekat kereta . Dia tengah tunggu luar kereta dia dok usha i .And i tahu dia tahu i malu dengan dia , that is why dia asyik pandang i . HAHA . Jahatkan ? :( So then bila dalam kereta dia asyik lambai tangan je . HAHA i soorok belakang kereta my mom , i lambai balik dekat dia . HAHA SUmpah i malu !Boley imagine tak how i feel ? I pun tak tahu kenapa  Before nie i jumpa dia pun i macam tak ada perasaan . But now bila i nampak dia , since last month i macam jadi bisu . Tak ley pandang dia . Perasaan jadi nervous yang teramat sangat . -.-' 

Help me .! Bayangkan kalau bercinta ? OMG . Dua sepupu . OMG . HAHA Okay , ini angan angan semata mata  . I tahu kitorang takkan bercinta . Hanya kawan sampai mati . HAHA 

: FULLSTOP .

2 comments:

  1. pehhh..pehh...lelaki macam Fizie ni memang eloklah kalau nak pergi meminang dia, memang berbaloi-baloi la kalau org nak kata perigi cari timba pun.cubalah..cubalah...

    ReplyDelete
  2. HAHA . susah . bapak dia own company like whole malaysia . mampuke ? haha

    ReplyDelete