Fellas :)

Saturday, September 24, 2011

I forgive you .

" SAYA MAAFKAN AWAK, TAPI SAYA HARAMKAN AWAK JUMPA SAYA "

Hey guys . This is about those guys yang lastnight tuh :) Okay , i sent that message to him . And nak tau what happen next ? Dia datang rumah i . And the best thing. Dia message i dia cakap dia ada bawah umah sila turun sekarang . I tak turun ,after 10minutes dia hantar message dia ada dekat depan lift . What the hell is goin on?? I terus bukak pintu , put my flip on , i ran away ! Then he call me . call me and call me I didnt pick up.

Then he text me . 
" Sampai nye hati biaq orang tunggu macam tongkoi berjam kat umah dia ! " 
i balas pulak dekat dia 
" Sikit pun i tak mintak you tunggu and please jangan cari i lagi . Dont ask me why, ask your self ." 
then 
" Please, im so sorry! u tau kan i busy and i saja ja merenyeh ngn pompuan tuh bukan ada apa pun and sapa suruh you buat hal . " 

Okay , then terus i keep silent even puluh puluh mcg masuk . Seriously , dulu i bodoh , sekarang i tak nak jadi bodoh lagi .
Guys , maybe you are not mean to me
yes, admit rinduuuuuuuuuuuuuu nak mampos dekat dia . but this is how life goes on . We have to keep moveon isnt ? :( 
Untuk you , please jangan cari i lagi . I know you not serious  And i dont wanna know more . Just make sure i didnt see you again .:)



No comments:

Post a Comment