Fellas :)

Wednesday, September 7, 2011

Its a K A R M A dude .



Definition about KARMA :



We constantly hear the word 'karma' in conversations without knowing the true meaning of the word.
Someone may be describing an accident or a terrible incident that has happened in his or her life. Then in the next sentence you hear, "I must have been a terrible person in a past life, I guess it's my karma."


According to Wikipedia, the definition of karma is the concept of "action" or "deed". So it refers to positive and negative experiences.

The karma meaning simply refers to the process of cause and effect. Action causes reaction. Whatever you do, something will happen.

So that a short list of KARMA thing .
Guess what ? Its happen to me also . You , him her or anyone else . Pleaselah . Jangan cakap korang tak percaya karma . Well its does exist . Nak tahu sebab apa ?


Kalau kita khianat orang, kita pun akan kena khianat
kalau kita tipu orang, kita pun akan ditipu
kalau kita tolong orang, orang akan tolong kita 
kalau kita sayang orang , orang pun akan sayang kita 
kalau kita benci orang , orang pun akan benci kita 
So that is the simple thing about karma lah if you guys rasa  What is karma really is . Actually benda nie formal and normal. And this doesnt mean i terpesong akidah i ke apa ke .Its just explanation  Okay .As a Muslim and Islam . I still believe in Qada dan Qadar , even in Al-quran ayat Al-Imran : 
بَّنَا إِنَّكَ جَامِعُ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَّ رَيْبَ فِيهِ إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ
Ya Rabb kami, sesungguhnya Engkau mengumpulkan manusia untuk (menerima pembalasan pada) hari yang tak ada keraguan padanya”. Sesungguhnya Allah tidak menyalahi janji.

So , balasan bagi orang zalim dibalas di dunia agar cepat bertaubat , tapi kadang - kadang  diberikan juga balasan saat di akhirat nanti, Begitu jugak dengan orang yang berbuat baik Selalu diberi kebaikan segera oleh Allah didunia tapi juga akan diberi balasan syurga nanti saat di akhirat.

So guys , here the easier thing lah weyh . Before you guys nak buat something fikir elok-elok wheter is good for your future or not . Jangan fikir aku buat hari ini , esok apa boley buat dah . Jangan fikir nasi dah jadi bubur . Apa korang buat benda tuh takkan diam je . Dia akan bergerak slowly and repay on what have you done . Guys , please . Choose the way that you know will not harms others . But people made mistakes sedangkan kadang kadang kita tak perasan apa yang kita buat . So others if that thing happens make sure wont repeat it again and again . You dont want be such a loser doesnt you? So dont be . :)

- Kalau nak blog saya dibaca , saya pun kena baca blog orang lain :)
- Kalau nak blog saya dikomen , saya pun kena komen blog orang lain :)
- Kalau nak orang suka saya , saya pun kena suka orang lain :)

Okay the last one not in the part . HAHA . byeeeeeee :D

: Mybestfriends is a loyal lover and a great partner . Maybe she is too harsh but trust me she is agreat person.You shouldnt make something silly like that . And now all the blame is on you . Remember , KARMA does exist :)

No comments:

Post a Comment