Fellas :)

Tuesday, September 6, 2011

The thing i miss when i am someone girlfriend :)

Heyyyyyyyyyyy goyssssssssssssssss ! Okay i sengaja letak goyss = guys ! Dear all my followers ! **wahh banyakke follower kau ? Haraaaaam ! LOL . Okay actually , apa benda paling korang miss bila korang *someone girlfriend*  .And here is the list the thing i need to share .


  • I missed to tell him like 24,7 - iloveyou BIE- 
  • I missed sangat bila i rasa resah*OMG* bila tak da call dan text dari dia .
  • I missed nak pegang tangan hayun sana sini , like happy sindrom couple *OMG*
  • I missed nak hugs boyfie depan public. *OVER* 
  • I missed the taste of men lips =D 
  • I missed nak kena marah dengan boyfie :D
  • I missed nak gado gado, then " You tak percaya i ? Nah cakap dengan mymom !" OMG .
  • I missed naik kereta then share rokok sesama . :D
  • I missed nak dia tarik bibir i bila i muncungkan dia . -.-'
  • I missed nak window shopping dengan dia.
  • I missed nak tengok sunset dengan dia . *NAJAT, that is why i always love to watch sunset ,remind me of him. LOL
  • I missed pegang jari jemari dia and " bie, geli sangat tangan you berurat, timbul banyak -.- ! :D 
  • I missed dia tido atas peha and i usap kepala dia .
  • I missed bila dia kena marah dgn i sebab sentuh makanan i . *bukan kedekut  tapi dah perangai tak suka share makan . air takpe :D *
  • I missed bila dia delete number phone yang lelaki -.- :D 
  • I missed bila always give me morning call :) and night night call .
  • I missed when gaduh je dia akan marah marah , then i nangis dia pujuk balik :) 
  • I missed when i have no privacy with him . NO SECRET .
  • I missed bila i langsung tak ley berpisah dari fone . Always ada mcg dari dia :)
  • I missed when " syg ,mama nakjumpa ? " MISSSSSSSSSSSSSSSSSSS it ! 
  • I missed when i sakit you jaga i sungguh :)
  • I missed when I gigit hidung you kuat kuat . And you boley cool lagi . 
  • I missed sangat sebab you tak kedekut dengan i.
  • I missed bila i merajuk you tarik pipi i , i marah lagi you buat . then you tetap pujuk ! :D
  • I missed bila you nangis bila i marah dan tak reply you langsung . :)
  • I missed when im look at other guys and dalam hati berkata " No , you got a good man . Take care only him :) " 
  • I missed everything about him :) 
Okay , i know this is too much ! But i miss all the moment when im someone girlfriends . Sweet kan ? *perasan . mesti korang annoying gila kan ? Heran pulak i . This is HOW I FEELLLLLLLLLLLL!  Urghh .How i wish ada couple yang 24,7 ada dgn i . Even kitorang jauh . Ada ke ? Korang boley buat ? tak boley ! HOHO . Okay , Bosannnnnnnnnnnnnn dah men-single lama lama . Its time for a lover that suite as a husband . Dont play play . TAk mau Tak mau :D :D Ouhh , i rasa kan by now , i dah tak tau nak bercinta macam mana lgi . ajarkan i :D :D  HAHA  Okay guys , enough i think :) Sorry kalau ada yang terasa nak muntah ke apa ke . Janji i honest on what i feel :)

: Cintai aku bukan kerana rupa ;)

5 comments: