Fellas :)

Friday, September 23, 2011

Untittled.

INI KHAS UNTUK AWAK .

" Awak , saya tak pernah nak ada dendam apa apa pun dengan awak . Saya cuma nak awak tahu saya jujur dan ikhlas cintakan awak .Awak, mungkin awak cinta terakhir saya . Mungkin esok atau lusa saya tak boleh nak cintakan sesiapa . Sebab hidup saya tak akan lagi sempurna seperti hidup wanita yang lain . Hidup saya akan berubah sepnuhnya. Dan masa tu, saya akan terlantar atas katil . Menangis tanpa henti .Sepi sampai mati . Dan masa tuh saya akan berdoa pada yang ESA . Yang nyawa saya dah tak saya tak perlukan . Saya mungkin kuat dimata awak. Awak takkan nampak mana yang kurang . Tapi kalau satu hari saya rebah didepan awak . Awak hantarkan saya ke hospital dan tolong pergi jauh jauh . Dan jangan tanya toleh dan tanya kenapa saya rebah dan tak sedarkan diri . Tolong jangan cari saya lagi lepas waktu itu. Tapi saya tahu awak takkan ada dengan saya bila saya jatuh dan sugul ditanah bumi kita . Tolong jangan tanya kenapa saya minta awak buat begini . Lebih baik dari derita sendiri dari awak derita . Biar awak tahu satu hari nanti saya dah tak sempurna . Bukan hanya utk mencintai awak tapi untuk menjadi suri awak .Saya sedar satu hari nanti sedikit demi sedikit awak akan lupakan saya . Saya tak kan pernah menafikannya .Tapi satu je saya minta tolong jangan lupakan yang saya akan terus mencintai awak walaupun satu hari nanti saya munking dah tak ada disisi awak utk terus mencintai awak . "
**This is annoying note ! ignore please.

This is for real for you .


Im feel sucks when my tears felt down because someone like you .

Someone ask me " Why you have to be so cool ? langsung tak marah dia ?"

And this is my answer to him , 
"Kadang kadang kita tak boleh melenting sedangkan ada jugak salah kita ."

" Thought you still nak menang .. " 

 "Kenapa masih nak menang ? Sedangkan dalam soal hati banyak yang kalah . " 

" What happen actually ?"

"Unpredictable . Love is complicated . And its hard to describes ." 

" I got time , please .. "


" Here the thing lah , he want me to play on his game . And im out  . And i gave him 2 option , Yes or No? . Too bad , he just keep silence . So then i guess i know the answer . So why should i stay while he dont even care if im leaving him ? Its not love that unfair but the person are "

" I suka cara you . Berpendirian . " 

" Pendirian ? Tapi masih sakit *tears. . " 
Okay this part i lemah and i cry .

" If he love you and need you he will come hunt you back .. "

" What if he dont ? So i dont wanna give hope , just let it be . "


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

See?
Honey , i takkan merayu dekat you lagi . Its useless okay .
Nothing worth .So if sayangkan i. You  tau mana nak cari I . And i faham if you tak buat .

:Cinta tu tak selalu kita miliki . 

~~~~~~~~~~~~
this is about my beautiful close friends.

.
And this is the man that not worth at all .

To that guys, you are suck dude .
Why you have lied at her ?
Why ?
Beside you not worth her love even herself . 
MARK THAT .
She being good to you .
The thing is masalah menipu bagi lelaki ini .
Bukan sebab rupa paras.
Sebab nafsu diorang tak pernah cukup .



MORAL OF THE STORY. GUYS SUCKS!

No comments:

Post a Comment