Fellas :)

Tuesday, October 11, 2011

Same thing .

Sensitif 
Cepat Marah 
Terlalu ikut perasaan .
Jelous .

Okay, i mengaku ini memang perangai i . 
And its not easy to change it .
That is why i always say that i need someone that can handle all of this .
Maybe itu perangai yang mungkin susah orang nak terima but infact .
Ada jugak yang cakap . 

Manja
Loving 
Caring
Sensitif *cuma different contoh kuat merajuk
HAHA

See, ada different tau . 
Orang yang tak berapa kenal i je tau judge tak tentu hala orang yang kenal takkan juge i tak tentu hala okay .
Even memang apa benda yang korang cakap tuh betul 
Memang perangai i macam tuh
But i buat bersebab 
Kalau korang tak buat hal takkan lah i nak buat perangai huduh macam tuh kan ?
So conclusion dia bukan semua perangai jahattttt je , and baikkk je . 
there is negative an positive behaviour that we have to learn and live with it . 
Thanks ;)

No comments:

Post a Comment