Fellas :)

Friday, November 4, 2011

Curang ?

Hey guys! Korang tahukan selalunya 89% dalam blog ini adalah kisah benar from my life . 
And i teringin nak bukak cerita ni memandangkan its happen . 
WELL , for  me  Definition pada yang curang actually banyak tau . 
Bukan semata mata curang utk nak seronok .
YES . Curang tuh satu perkataan yang sangat tak syiok okay !
Even i pon takkan suka if my boyfriends curang . 
Siapa suka kalau boyfriend kita curang ?
And i pun tak suka nak curang . 
But then i did . 
I curang tapi bersebab . I curang sebab at the same time im in love dengan orang lain .
I confious and hati i berat nak tinggalkan one of them 
I cant let him go  And i cant just leave him .
See, i bukan curang utk sakitkan hati sesiapa and i know benda nie one day one of us akan sakit 
And i know its me the one yang sakit sebab 
I bukan jenis yang boley tahan masalah banyak 
I will let it go 
Even i know benda tuh akan sakit 
The reason why i cant make desicion bukan i tamak 
Bukan sengaja 
Demi Allah , 
Dalam pada yang sama dua dua ada kelebihan dan kekurangan 
Tapi i tak sanggup nak buang salah satu 
sebab hati i terikat utk mereka berdua 
I cuba berdoa utk pilih cuma satu 
Tapi yg i nampak dua dua . 
James is my officially Boyfriend 
And H is my boyfriend to but not in public . 
See . different sangat antara dua orang nie . 

Maaf James honey , I love you . But i dont know . 
The different between james and H is ,
James more to futured he know how to handle the situation how to handle me .
he got a good future insyallah compare to H . 
But honestly IM IN LOVE MORE WITH H . 

Different about H is he just simplest man in the world and dia tak adalah apa sangat 
but i tatau hati i lebih pada dia sebab dia amik hati and jaga i lebih .
yes, i sayangkan H tapi I perlukan James .
Im inlove with both and i cant live both of them 
Am i look suck ? 
Yes I am . 
But atleast i try not to hurt one of them 
I try jaga hati diorang as long as i can .
I know you guys mesti ingat i tak baik.
But bukan i mintak semua ni 
Before pun i memang tak suka and tak akan curang 
But this i did cause at the same time it came . 

Sorry boo , ILOVEBOTHOFYOU!

No comments:

Post a Comment