Fellas :)

Tuesday, April 17, 2012

Sort of.

Well, Hello Guyss ! :)
Im fine thank you . Which is i know you guys wouldnt care pon kan ? :p
There's not much about me to story to make a headline .
But i guess Im kinda blushing when of my guy friend was reading my blog and he told me ,
" Well , i read your blog. Nice . banyak love storyy . wehuu~'
Okay im a bit ashamed . But well i know i shouldnt because i create this blog and i wrote on this blog which is to share with all of you :)
Eeerr, i wish i dont want to post any love story anymore -.-
Mesti korang rasa im so boringgg .
And full of love story which sucks. -.-'
Im sorry doesnt mean nak bosankan koranggg .
Well i taklah membosankan actually . hehehe .
So guys, actually there's alot been in my mind .
Which is i dont what to do .

One of them is moving to KUALA LUMPUR .
Actually ada baik dan buruk jugak .
But i dont know . Too confuse to make any decision which is im not good with it .
So i will move there if any job offer that suitable with their payment .
So guys really need your help if you heard any vacancy please share with me .
Hopefully nearby Ampang and Cheras will be good . :)
~thankslove~

And second of it .............
I think ive met FUTURE HUSBAND .
OMG ! He is too perfecto for someone like me .
Which is not a social person , good future, good job , good attitude ,sweet person , caring .
OMG !
I think im in love . :)
OMG . kbai .
HAHA

see you again next post . :)
daaaa ~

Monday, April 9, 2012

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/republik/hanya_ingin_kau_tahu.html ]
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup


Cinta tak semestinya dimiliki.

This will be the last post for you Mr.Azzam . :) 

Ingat tak lagi first time awak gunakan ayat sweet talker awak kat saya . 
Saya percaya semua apa yang awak katakan then saya dapat tahu awak memang sweet talker then perlahan lahan saya keluar dari hidup awak .
Kita tetap berkawan and something comes out near by 3month jugak kita tak bertegur .
 Saya rindu awak masa tu .
 And until one day awak datang awak minta maaf . 
Saya happy saya ingat ego lelaki awak tinggi sangat .
Tapi awak mengalah only God knows how happy im feel.
Then we started closed . And this time different .
You cared about me . And i appriciatte everything .
Sampai sekali lagi buat kali kedua saya jatuh hati dekat awak .
Masa inilah everything messed up bila awak asyik main tarik tali .
Kejap awak macam taknak kehilangan . Kejap awak langsung tak peduli 
Awak ,terus terang saya pretend kuat bila berhadapan dengan awak.
Tapi sumpah demi nama Allah .Saya menangis setiap kali saya tahu saya bukanlah yang penting untuk awak.
Tapi saya tak boleh jauh dari diri awak .Terus terang saya tak boleh kehilangan awak .
Tapi dah 2hari masuk hari ini saya dahh cuba kuatkan apa yang patut utk kurangkan berkomunikasi dengan awak .
Saya tahu awak sebenarnya tahu perasaan saya. 
Saya tak paksa ,tapi cukuplah awak hargai sikit apa perasaan saya dekat awak . saya sayangkan awak .
Tapi jangan risau saya akan cuba kuatkan diri saya utk tidak fikirkan awak lagi . 
Nak tahu perasaan sebenar apa yang saya rasa? 
Saya kecewa sekarang . Kecewa dengan sikap acuh tak acuh awak .Kecewa dengan diri saya sendiri . 
I fall for the one is not belong to me. 
Tapi sayang, saya tak kan pernah ada perasaaan benci dekat awak even dendam . 
Saya tetap berterima kasih dekat awak . 
Sebab kalau bukan sebab awak saya tak kenal apa itu erti kesabaran dengan awak saya belajar menjadi seorang yang penyabar even im not the one . 
Terima kasih sayang . 
Saya masih berterima kasih pada Tuhan kerana temukan saya dengan awak .
Banyak yang saya belajar dari perhubungan ini .
Terima kasih cinta . 
Saya tetap hargai awak .
Saya mulai faham bahawa . 
CINTA TAK SEMESTINYA DIMILIKI. 

Thursday, April 5, 2012

The way i looking you in the eyes .

You"ll never seen me like i see you . 
You'll never love me like i do .
You'll never need me like i do . 
NEVER .

Wednesday, April 4, 2012

Buang aku jauh kalau dia bukan utk aku .


Here the thing is , im sorry if im let you guys get bored with all my love blogging thing . Actually, humans and love is hard to split . So yes , im falling for someone that i knew for like 2years . Complicated . I thought we were just a good friend before . We share , we heard , we love , we share some good stories and you know tears story . He is a different . One of kind . I dont know . hmm . Like i say This is complicated . 
Like i say , before we were so closed then at one time , i dont know what have been into him . He get mad . And spell me everything that he like . yeah , i know my fault too . 
But i dont want to talked about what was happening before . Im goin to share something that ive been thru now . 

ILOVEHIM .
That for sure . I left my ex boyfriend . Which is still crazy about me . I left him . Because im in love with Azzam . Thats his name . Well,  first of all . He"s not rich . And he working as HR at one 5star hotel . Not so detail . But he is too simple . Simple man . Simple life . Simple attitude . 

It starting about last few month . When we get back together, means we get back as friend . He treat me so well . He be good to me . He care . and he did make me fall for him . Calling me sweetest word like sweetalker . But ii know his not . 
Dia buatkan i jatuh cinta . Ada perasaan yang mungkin susah i nak buang dari perasaan i . 
Susah . But one thing i hate about him  Dia seolah olah main tarik tali. Kadang kadang buat i sedih , buat i menangis . And one time dia tarik balik semua tu . Dia buat i happy . Buat i senyum . I dont know . he is too complicated .Okay this is too ridicilous . But well i dont know to whom i wanna tell all of this. :( . 
So i try to like everything he does . Like KORN , which is not my type of music. Im wearing black bracelet which is made of string . Just to get so into like him . I bhought JIMMY CHOO handbag from my cousin which is got barkle on it . Now one thing im trying to do is look the simple as i can for him . Like wearing tshirt and jeans just for make me look simple like he always wanted to . He never told me that he want like this kind of girl or bla bla . NO . he never did .Or im get to over make all this effort only for him to understand what i feel about him ? kay , i tak tido until 3am . Semata mata tunggu dia balik keje. I bangun awal pagi semata mata nak kejut dia bangun g keje . hmm , Im trying to win his heart so much . 
And pada masa yang sama he make me happier than nothing " I BALIK PENANG ONE OF THE REASON IS YOU . " 
Then dia buat i sakit balik " I LOVE MY BESTFRIEND AND KALAU DI TAKDIRKAN I BAKAL KAWEN ONE OF THEM I TAK MENOLAK " 
This statement he make me cry . Yeah , his bestfriend is girl. BOTH OF THEM .
Then dia buat i get back in love when " I NEED YOU SYG " 
Then he make me cry again , 
" NAD GET BACK TO STRAIGHT ." 
His bestfriend which is a lesbian . 
So i was like 
" Okay , so you can try flirt her back isnt ? " 
" NOT NOW, I WANNA FOCUS WHAT IVE GOT NOW " 
Dia sangat main tarik tali . And what make me feel . 
I love him so much 
Dia different sangat . Dia baik . not like other man who only focus for one thing is SEX . 
NO, i dont like it . And he not that kind . 
Dia slalu fikir . Dia tak sesuai dengan i . Sebab i kononya standard person . Which is im not too . And yeah i love branded stuff. But im not to standard like lord people .
Ayat dia yang makan dalam , 
" I ALWAYS LEPAK MAMAK . WHICH IS YOU TAK SUKA "
I was like , dude , i spent time alot at mamak . and yeah ! I love mamak . 
Bila i cakap dekat dia i tak cantik and tak sesuai utk dia 
Dia kata " THANKS FOR REJECT I "
Which is im not . 
IM SO IN LOVE WITH HIM.
WHat should i do guys . 
Thats is why i make an all that effort to make him believe im okay with you . 
I selesa sangat dengan u  . 
But dia taknak percaya . 
Or maybe the reason i tak nak keluar dengan dia .
How do you expect me nak keluar dengan someone yang asyik main tarik tali? 
How did i fall in love with him, ? 
And he didnt love me.
Hmmm , 
Azzam i love you . pplease realize i tak kesah you macam mana pon . 
I sanggup harungi semua dengan u . 
if one day kita tak ada duit sekali pon i still akan setiadisisi u. 
Harungi susah senang dengan u . 
i sanggup sayang . 
:( 
But please realize how much did i love you :( 

Saat diri terasa kosong .

Tiada lagi yang mampu membahasakan kata kata yang hanya mampu mengalir dari air mata . 
Terlalu banyak kekosongan yang tak terisi .
Tiada yang mampu diluahkan apa itu erti kosong.
Saat semuanya seakan tak mampu berbicara dengan jujur 
Semuanya terletak pada isi kata yang hanya mampu berdiam diri .
Tampak penuh kesempurnaan . 
Dalaman hanya yang ESA mengerti . 
Perit perih sakit semuanya . 
Lupa aku akan seakan yang pura pura menjaga 
Disebalik punya keinginan tersendiri . 
Dimana letak diri yang seakan membutakan mata,memekakkan telinga ? 
Aku penat . Lelah . 
Semuanya terisi saat semuanya kosong . 
Buktikan aku salah pada satu sudut yang kau seakan pura pura peduli ? 
Tak mampu berbicara saat semuanya terbit dengan sendiri ? 
Jangan mencari kesempurnaan yang tak mungkin sesiapa miliki . 
Kita dicipta saling melengkapi dan bukannya mencari kesempurnaan . 
Salah aku lagi kah saat semuanya sudah terang menyuluh ? 

Maafkan aku . Aku penat dengan langkah yang palsu .

Friday, February 24, 2012

when the rain is blowing in your face. and the whole world is on your case. I could offer you a warm embrace. to make you feel my love.
adele | to make you feel my love
I will be the one you say good night to
I will be the one you say good night to
Let me first say that you’re so charming
Don’t you think you could use someone to charm?
I would sit back, I would laugh, I would laugh again
ohh
And maybe you’d like someone to greet you at the door after a long, long day
I’m here for you, if you let me
I will be the one you say good night to
I will be the one you say good night to
Funny thing is I’m trying hard and it’s unlike me to get so caught up in things
But I won’t quit, I won’t quit till you smile at me
Ohh
And I just cry if you don’t stop to say hello
It hurts the longer this goes
I’d cry for you, if you let me
I will be the one you say good night to
I will be the one you say good night to
Oh, oh, oh
If you let me
Oh, oh, oh
If you let me
Oh, oh,oh
If you let me
I will be the one you say good night to
I will be the one you say good night to
would you let me be the one to say good night to you,Z ?
Clumsy Girl Need Mature Guys
Bukan aku mengadu pada si hujan 
Bukan dia yang berbicara dengan bulan 
Kasih yang ditangan 
Terlerai didesakan kemelut entah bercelaru . 
Sebulan menyemai kasih yang terpaut dibawa pergi ombak yang deras 
Aku bukanlah seorang kekasih sempurna 
Bisa melengkapkan hidup semua insan 
Bukan aku pinta berkecai semua 
Mungkin jodoh belum disitu .
Hati menjadi kosong saat mata mula bercahaya 
Ahh dimana semua janji kasi sayang 
Tiada . Kosong 
Mulut manis berbicara tentang segala jadian dibumi 
Dihati siap disimpan semua tentang janji dan sayang .
Ahhh mungkin manusia kadang buta dengan kewujudan cinta yang tak bersua 
Aku tak salahkan takdir lagi 
Mungkin kerana aku percaya cinta itu tak wujud sekarang 
Mungkin Tuhan lebih mengerti apa yang harus aku utamakan . 

pencurang yang pentingkan diri

Aku merasakan aku seorang yang kejam
Tapi aku seorang sahabat
Bukan niat memutus kasih
Tapi ingin jauhkan sahabat dari terluka .
Cinta yang tak pasti
Menjadi perampas pada si pencurang dan si kekasih menjadi bodoh ?
Eh , itu bukan sahabat aku .
Aku harus jauhkan dia dari semua keadaan yang menyimpang
Ouh , yang untungnya si pencurang
Tiada yang rugi
Yang terluka mungkin si perampas atau si bodoh
Aku kejam utk satu pandangan
Tapi aku dipihak yang betul menyelamatkan dua sahabat
Dari menjadi hati yang sakit .
Maafkan aku ,
Aku seakan benci pada si pencurang kerana ketidak jujur nya .
Maafkan .
Seorang sahabat yang pasti . 

' Kenapa terlalu bodoh tersasar jauh " 
Katanyaaa . 
Mungkin dia tak dapat faham 
Sahabat nya terlalu cepat mengikut aliran yang kurang menyenangkan 

Suatu Kejadian .

Berbulan jauh aku merangkak ke jalan yang  kusam . 
Sampai satu saat .
Aku seakan tidak bernyawa . 
Aku berhalusinasi 
Otak seakan terhenti 
Sarah seakan tersekat 
Darah seakan berhenti mengalir 
Nadi mula bergerak pantas 
Aku dibawa ke alam mimpi 
Aku menangis melihat seorang insan 
Aku menangis merayu dimaafkan 
Aku menangis mengharap simpati 
Ohh . baru aku sedar terlalu kuat aku berhalusinasi 
Dimana realiti dan fantasi tak dapat aku beza 
bila berkeadaan separuh sedar 
Saat menunggu mati aku merasakan alam nya . 
Ahh keadaan tak merubah apa 
Aku masih disini dijalan yang kusam 
Menanti apa yang tak pasti .
Bodoh nya seorang insan ini . 


How did you handle it ?


The best thing get in my life when i have all the people that i love surrounding me . 
The sadness thing is when i knew they not gonna be forever surround me . 
Life isnt complicated . 
We make it be . 
We love how life ruin, isnt ? 
We love when it get messed ?
And nothing left to make it right . 
You dont ? 
And tell me why did you always make it in mess ? 
Dont tell me you dont know how it happen 
When you know you always make thing difficult .
You dont know how to stop it in mean time you always make it work ? 
Dont always judge people when you knew something is wrong . 
Why dont you make it all easier and why you have to make difficult thing to others ?
Those thing not make you down but make you realize how life work . 
Something somehow will crashed your life someday 
But it wont last it wont forever stay . 
You can changed it anytime anyhow . 
And when it comes do not stand and watch . 
Life isnt hard , isnt easy too . 
But life can be so easier when you know what are you doing . 


Friday, January 6, 2012

Its about 2012 :)

Hey guys ! OMG! 
Feels like a years i didnt post anything . 
Well, im getting better i guess , alhamdulillah . 
More happier with my love life now . 
Her perfectly right for me. 
Insyallah . I will take care oure relation as long as i can . Amin .
Well , since my last year post .
OMG can u see that feels like ayear isnt ? HAHA 
Okay my last post about my two BF's well now they are my Ex's bf . 
Okay im not PLAYGIRL . 
Please for god sake dont put me on the list .
Im just searching for the right .
and now alhamdulillah , i have found my Mr ,Right .
Azim Farhan , alhamdulillah . 
He treat me well , our relation start on early of Dec  2011. 
Well i guess and i hope he will last long atleast please , 
Ilovehim for god sake . 
He really the man that i am looking for .
Perfect as lover Perfect as husband .Amin .
All my life i need him .
My focus on him . 
Aslong he treat me well and never cheat on me . 
Insyallah . 
Our relation will last long.
Amin .




This is my soulmate . ILOVEHIM .
He the one for me .
Please Never take away from me .
AMIN .
Dear Boo , 
I know im not the perfect lover .
And i know im not the perfect soulmate .
But boo , you teach me how to love ,
How to be love,
How to give and take .
And i love every single part about you b . 
I never cant live without you .
You are my perfect drug right now .
And insyallah forever please . AMin :)

And about my wish for 2012 .
I just need new job new good life .
that its .
Im tired being lynda jobless for like a years weyhh !
Thats is not a short time for me okay !
HAHA

Okay guys meet you again , insyallah . :)
well , take care :)
Thanks for read my latest post .
Hoepfully everything going so well for all of you.
AMIN.
Assalamuailaikum :)