Fellas :)

Tuesday, April 17, 2012

Sort of.

Well, Hello Guyss ! :)
Im fine thank you . Which is i know you guys wouldnt care pon kan ? :p
There's not much about me to story to make a headline .
But i guess Im kinda blushing when of my guy friend was reading my blog and he told me ,
" Well , i read your blog. Nice . banyak love storyy . wehuu~'
Okay im a bit ashamed . But well i know i shouldnt because i create this blog and i wrote on this blog which is to share with all of you :)
Eeerr, i wish i dont want to post any love story anymore -.-
Mesti korang rasa im so boringgg .
And full of love story which sucks. -.-'
Im sorry doesnt mean nak bosankan koranggg .
Well i taklah membosankan actually . hehehe .
So guys, actually there's alot been in my mind .
Which is i dont what to do .

One of them is moving to KUALA LUMPUR .
Actually ada baik dan buruk jugak .
But i dont know . Too confuse to make any decision which is im not good with it .
So i will move there if any job offer that suitable with their payment .
So guys really need your help if you heard any vacancy please share with me .
Hopefully nearby Ampang and Cheras will be good . :)
~thankslove~

And second of it .............
I think ive met FUTURE HUSBAND .
OMG ! He is too perfecto for someone like me .
Which is not a social person , good future, good job , good attitude ,sweet person , caring .
OMG !
I think im in love . :)
OMG . kbai .
HAHA

see you again next post . :)
daaaa ~

Monday, April 9, 2012

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/republik/hanya_ingin_kau_tahu.html ]
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup


Cinta tak semestinya dimiliki.

This will be the last post for you Mr.Azzam . :) 

Ingat tak lagi first time awak gunakan ayat sweet talker awak kat saya . 
Saya percaya semua apa yang awak katakan then saya dapat tahu awak memang sweet talker then perlahan lahan saya keluar dari hidup awak .
Kita tetap berkawan and something comes out near by 3month jugak kita tak bertegur .
 Saya rindu awak masa tu .
 And until one day awak datang awak minta maaf . 
Saya happy saya ingat ego lelaki awak tinggi sangat .
Tapi awak mengalah only God knows how happy im feel.
Then we started closed . And this time different .
You cared about me . And i appriciatte everything .
Sampai sekali lagi buat kali kedua saya jatuh hati dekat awak .
Masa inilah everything messed up bila awak asyik main tarik tali .
Kejap awak macam taknak kehilangan . Kejap awak langsung tak peduli 
Awak ,terus terang saya pretend kuat bila berhadapan dengan awak.
Tapi sumpah demi nama Allah .Saya menangis setiap kali saya tahu saya bukanlah yang penting untuk awak.
Tapi saya tak boleh jauh dari diri awak .Terus terang saya tak boleh kehilangan awak .
Tapi dah 2hari masuk hari ini saya dahh cuba kuatkan apa yang patut utk kurangkan berkomunikasi dengan awak .
Saya tahu awak sebenarnya tahu perasaan saya. 
Saya tak paksa ,tapi cukuplah awak hargai sikit apa perasaan saya dekat awak . saya sayangkan awak .
Tapi jangan risau saya akan cuba kuatkan diri saya utk tidak fikirkan awak lagi . 
Nak tahu perasaan sebenar apa yang saya rasa? 
Saya kecewa sekarang . Kecewa dengan sikap acuh tak acuh awak .Kecewa dengan diri saya sendiri . 
I fall for the one is not belong to me. 
Tapi sayang, saya tak kan pernah ada perasaaan benci dekat awak even dendam . 
Saya tetap berterima kasih dekat awak . 
Sebab kalau bukan sebab awak saya tak kenal apa itu erti kesabaran dengan awak saya belajar menjadi seorang yang penyabar even im not the one . 
Terima kasih sayang . 
Saya masih berterima kasih pada Tuhan kerana temukan saya dengan awak .
Banyak yang saya belajar dari perhubungan ini .
Terima kasih cinta . 
Saya tetap hargai awak .
Saya mulai faham bahawa . 
CINTA TAK SEMESTINYA DIMILIKI. 

Thursday, April 5, 2012

The way i looking you in the eyes .

You"ll never seen me like i see you . 
You'll never love me like i do .
You'll never need me like i do . 
NEVER .

Wednesday, April 4, 2012

Buang aku jauh kalau dia bukan utk aku .


Here the thing is , im sorry if im let you guys get bored with all my love blogging thing . Actually, humans and love is hard to split . So yes , im falling for someone that i knew for like 2years . Complicated . I thought we were just a good friend before . We share , we heard , we love , we share some good stories and you know tears story . He is a different . One of kind . I dont know . hmm . Like i say This is complicated . 
Like i say , before we were so closed then at one time , i dont know what have been into him . He get mad . And spell me everything that he like . yeah , i know my fault too . 
But i dont want to talked about what was happening before . Im goin to share something that ive been thru now . 

ILOVEHIM .
That for sure . I left my ex boyfriend . Which is still crazy about me . I left him . Because im in love with Azzam . Thats his name . Well,  first of all . He"s not rich . And he working as HR at one 5star hotel . Not so detail . But he is too simple . Simple man . Simple life . Simple attitude . 

It starting about last few month . When we get back together, means we get back as friend . He treat me so well . He be good to me . He care . and he did make me fall for him . Calling me sweetest word like sweetalker . But ii know his not . 
Dia buatkan i jatuh cinta . Ada perasaan yang mungkin susah i nak buang dari perasaan i . 
Susah . But one thing i hate about him  Dia seolah olah main tarik tali. Kadang kadang buat i sedih , buat i menangis . And one time dia tarik balik semua tu . Dia buat i happy . Buat i senyum . I dont know . he is too complicated .Okay this is too ridicilous . But well i dont know to whom i wanna tell all of this. :( . 
So i try to like everything he does . Like KORN , which is not my type of music. Im wearing black bracelet which is made of string . Just to get so into like him . I bhought JIMMY CHOO handbag from my cousin which is got barkle on it . Now one thing im trying to do is look the simple as i can for him . Like wearing tshirt and jeans just for make me look simple like he always wanted to . He never told me that he want like this kind of girl or bla bla . NO . he never did .Or im get to over make all this effort only for him to understand what i feel about him ? kay , i tak tido until 3am . Semata mata tunggu dia balik keje. I bangun awal pagi semata mata nak kejut dia bangun g keje . hmm , Im trying to win his heart so much . 
And pada masa yang sama he make me happier than nothing " I BALIK PENANG ONE OF THE REASON IS YOU . " 
Then dia buat i sakit balik " I LOVE MY BESTFRIEND AND KALAU DI TAKDIRKAN I BAKAL KAWEN ONE OF THEM I TAK MENOLAK " 
This statement he make me cry . Yeah , his bestfriend is girl. BOTH OF THEM .
Then dia buat i get back in love when " I NEED YOU SYG " 
Then he make me cry again , 
" NAD GET BACK TO STRAIGHT ." 
His bestfriend which is a lesbian . 
So i was like 
" Okay , so you can try flirt her back isnt ? " 
" NOT NOW, I WANNA FOCUS WHAT IVE GOT NOW " 
Dia sangat main tarik tali . And what make me feel . 
I love him so much 
Dia different sangat . Dia baik . not like other man who only focus for one thing is SEX . 
NO, i dont like it . And he not that kind . 
Dia slalu fikir . Dia tak sesuai dengan i . Sebab i kononya standard person . Which is im not too . And yeah i love branded stuff. But im not to standard like lord people .
Ayat dia yang makan dalam , 
" I ALWAYS LEPAK MAMAK . WHICH IS YOU TAK SUKA "
I was like , dude , i spent time alot at mamak . and yeah ! I love mamak . 
Bila i cakap dekat dia i tak cantik and tak sesuai utk dia 
Dia kata " THANKS FOR REJECT I "
Which is im not . 
IM SO IN LOVE WITH HIM.
WHat should i do guys . 
Thats is why i make an all that effort to make him believe im okay with you . 
I selesa sangat dengan u  . 
But dia taknak percaya . 
Or maybe the reason i tak nak keluar dengan dia .
How do you expect me nak keluar dengan someone yang asyik main tarik tali? 
How did i fall in love with him, ? 
And he didnt love me.
Hmmm , 
Azzam i love you . pplease realize i tak kesah you macam mana pon . 
I sanggup harungi semua dengan u . 
if one day kita tak ada duit sekali pon i still akan setiadisisi u. 
Harungi susah senang dengan u . 
i sanggup sayang . 
:( 
But please realize how much did i love you :( 

Saat diri terasa kosong .

Tiada lagi yang mampu membahasakan kata kata yang hanya mampu mengalir dari air mata . 
Terlalu banyak kekosongan yang tak terisi .
Tiada yang mampu diluahkan apa itu erti kosong.
Saat semuanya seakan tak mampu berbicara dengan jujur 
Semuanya terletak pada isi kata yang hanya mampu berdiam diri .
Tampak penuh kesempurnaan . 
Dalaman hanya yang ESA mengerti . 
Perit perih sakit semuanya . 
Lupa aku akan seakan yang pura pura menjaga 
Disebalik punya keinginan tersendiri . 
Dimana letak diri yang seakan membutakan mata,memekakkan telinga ? 
Aku penat . Lelah . 
Semuanya terisi saat semuanya kosong . 
Buktikan aku salah pada satu sudut yang kau seakan pura pura peduli ? 
Tak mampu berbicara saat semuanya terbit dengan sendiri ? 
Jangan mencari kesempurnaan yang tak mungkin sesiapa miliki . 
Kita dicipta saling melengkapi dan bukannya mencari kesempurnaan . 
Salah aku lagi kah saat semuanya sudah terang menyuluh ? 

Maafkan aku . Aku penat dengan langkah yang palsu .